Cumartesi, Eylül 21, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenel“Kanımızda Kuvayi Milliye ruhu var…”

“Kanımızda Kuvayi Milliye ruhu var…”


Cumhuriyet ve demokrasi çok zor durumda olduğuna işaret eden CHP’li İhsan Fatih Mursaloğlu “Bu konuda mücadele için yola çıktık, çünkü kanımızda Kuvayi Milliye ruhu var” dedi.

Parti binasında düzenlediği basın toplantısına eşi ve oğlu ile birlikte katılan Mursaloğlu; “Cumhuriyetimiz ve demokrasimiz çok zor durumda bu zor durumda olan Cumhuriyetimiz ve Demokrasimiz için kayıtsız kalamazdım evimde oturamadım. Ruhumdan gelen Kuvayi Milliye kanı kanı ile mücadele etme kararı verdim. Siyasette sizin önderliğinizde, sizin desteğinizle aday olarak devam etmek için yola çıktım” diye konuştu.

Kanımızda Kuvayi Milliye, tam bağımsız emperyalizme karşı mücadele eden Türk milletinin olduğunu söyleyen Mursaloğlu; ” Şu andaki AKP hükümeti ne yazık ki yoksullara öyle gıdalar getirmektedir ki bize, Amerikan emperyalist küresel şirketler bu topraklardan defolup gitmelidir. Eğer sizin nefesinizde sizin sesiniz olmak için yukarıya doğru gidebilirsem tek mücadele kaynağım sizi zehirleyen sizin çocuklarını öldüren sizin torunlarımız öldüren bu küresel mpr de şirketlerinin hepsinde ülkemden kovmak olacaktır”dedi.

Bunun çaresinin acilen yerli üretimin desteklenmesi gerektiği ve yerli tohumların tekrar üretilmesi gerektiğine vurgu yapan Mursaloğlu GDO’ lu ve hibrit tohumlar dan dolayı hepimizin öldüğünü, ithalatı tamamen dışa bağımlı Global şirketlere hizmet eden hem tohum hem ürün bazında tamamen teslim olmuş bir Türkiye ile karşı karşıya olduğumuzu, vatan sefer milliyetçi yurtseven insanlarımızın bunlara dur deme zamanı geldiğini söyledi.

Mursaloğlu, “Benim mücadelem sizin mücadeleniz ben elimi gövdemi taşın altına koydum sizlerle birlikte siz varsanız ben varım ben varsam hepimiz varız “diyerek adaylık açıklamasını tamamladı.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER