Perşembe, Eylül 19, 2024
No menu items!
Ana SayfaDörtyolKantinciler Dernek Başkanı'ndan açıklama

Kantinciler Dernek Başkanı’ndan açıklama

Dörtyol Kantinciler Dernek Başkanı Yahya Tekin, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün yaptığı yazılı açıklamaya karşılık kanuni haklarını kullanarak mahkemeye müracaat edeceklerini duyurdu.
Dörtyol Kantinciler Dernek Başkanı Yahya Tekin yaptığı yazılı açıklamada; “28.08.2024 günü sosyal medya üzerinden yapmış olduğumuz canlı yayına istinaden Dörtyol ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 29.08.2024 tarihinde yine sosyal medya sayfasından paylaştığı ve açıklama yaptığı gerekçesi ile yazılan beyanlar ve söylemler sebebi ile tarafıma cevap verme hakkı doğduğu kanaatiyle aşağıdaki cevabi yazımı sizlerle paylaşıyorum.
28.08.2024 tarihinde sosyal medya aracılığı ile canlı yayında izah etmeye çalıştığım ve toplumun bilgilenmesi amacıyla tamamen doğru ve gerçeklerden ibaret açıklamalarımıza bakıldığında, Dörtyol İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından cevap yazısı adı altında değinilen açıklamalar ile alakalı olmadığı ve aslında bu yazının bir cevap olmadığı , açıklamalarımızdaki konu saptırılmak suretiyle işin şahsileştirilerek tarafımın hedef alındığı , söylemlerde “ZAT” kelimesi ile hitap edilerek küçük düşürücü söylemlerden ibaret olduğu anlaşılmaktadır.
28.08.2024 tarihinde sosyal medya aracılığı ile canlı yayında izah ettiğimiz hususların doğru olduğu, Dörtyol İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaların mesnetsiz ve gerçekleri yansıtmayan beyanlar olduğunu belirtmek istiyorum.
Zira İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, kantinciler derneği olarak belirtmiş olduğumuz haksızlıklara cevap olmayan, halkı ve kamuoyunu yanıltıcı cevaplar verilmiştir. Dernek ve şahsım olarak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan haksız ve hukuksuz eylemlere karşılık olarak kanun yollarına başvuruda bulanacağımızı, en kısa sürede sonucunun kamuoyu ile paylaşacağımızı buradan dernek olarak iletmek isteriz Saygılarımla.” dedi.
RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER