Cuma, Eylül 20, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatay HaberKarayolları 5. Bölge Müdürü Fidan:"Tünelinin Projesi Bu Yıl Sonunda Tamamlanacak...

Karayolları 5. Bölge Müdürü Fidan:”Tünelinin Projesi Bu Yıl Sonunda Tamamlanacak “

 

Karayolları 5. Bölge Müdürü Mehmet Fidan, Amanos tünel projesinde çok büyük ilerleme kaydedildiğini ve yıl sonunda tamamlanacağını belirtti.

Karayolları 5. Bölge Müdürü Fidan:”Tünelinin Projesi Bu Yıl Sonunda Tamamlanacak “

Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman’ın daveti üzerine Hatay’a gelen Karayolları 5. Bölge Müdürü Mehmet Fidan, bölgede merakla beklenen Amanos Tüneli konusunda son gelişmeleri paylaştı.

Mehmet Fidan, Hassa tüneli konusunda büyük bir ilerleme sağlandığına dikkat çekti. Fidan, Bakanlık ve Karayolları Genel Müdürlüğünün konu üzerinde büyük hassasiyetle durduğunu vurguladı. Karayolları 5. Bölge Müdürü Mehmet Fidan konu hakkında şunları söyledi “ Proje anlamında belli bir noktaya gelindi. Proje bu yıl içinde tamamlanacak ve 2021 yılında ihaleye çıkarılması planlanıyor. Hassa tüneli 30 km.den oluşmaktadır. 17 km.lik bölümde 4 tünel çalışması olacaktır. Ayrıca tünel yolunda 2 viyadük çalışması yapılacak. Büyük bir proje olan Hassa Tünel çalışmasının en az 4 yıl sürmesi bekleniliyor. “dedi.

Karayolları 5. Bölge Müdürü Mehmet Fidan, Hassa tüneli konusunda Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman’ın büyük özen gösterdiğini ve her gelişmeyi yakından takip edip ilgilendiğini belirtip, katkılarından dolayı teşekkür etti.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER