Cumartesi, Temmuz 6, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderun HaberKaymakam Yönden'den Halk Eğitim Kursları Ziyareti

Kaymakam Yönden’den Halk Eğitim Kursları Ziyareti

İskenderun Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesindeki kurslara yönelik incelemede bulunan İskenderun Kaymakamı İskender Yönden ve eşi Dr. Ayşenur Yönden, kurs yerindeki eksiklerin giderilmesine yönelik istişarede bulundu.

Kaymakam Yönden’den Halk Eğitim Kursları Ziyareti

İskenderun Kaymakamlığı ve Halk Eğitim Merkezi işbirliği ve koordinasyonuyla icra edilen meslek edindirme ve el becerilerini geliştirme kurslarına hassasiyet gösteren Kaymakam İskender Yönden, mesleki ve yetenek kursu uygulamalarını yerinde incelemek üzere çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi. Kaymakam Yönden, kursiyerlerin moral ve motivasyonunu arttırmasının yanı sıra kurs yerindeki eksiklerin giderilmesi noktasında da istişarede bulundu.

Kaymakam Yönden, Halk Eğitim Kursları Hakkında Bilgi Aldı

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesindeki kurs yerlerini ziyaret ederek, eğitim çalışmaları hakkında bilgi aldı. Kaymakam Yönden, meslek edindirme, üretim ve istihdama kazandırma ile el becerilerini geliştirme odaklı uygulanan tüm kursları desteklediklerini bildirdi.

Kaymakam Yönden’den Halk Eğitim Kursları Ziyareti

Sedef İşlemeciliği, Ahşap İşletmeciliği, Resim, Cilt Bakımı, Kuaförlük v.b. çeşitli branşlarda eğitim verilen sınıfları ziyaret eden Yönden, kursiyerler tarafından yapılan çalışmaları inceledi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER