Cumartesi, Eylül 21, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelKEÇE SÜSLEME KURSU KAYITLARI BAŞLADI

KEÇE SÜSLEME KURSU KAYITLARI BAŞLADI

Antakya Belediyesi Gençlik Merkezi ücretsiz kurs hizmetlerine bir yenisini daha ekleyerek son dönemlerde sıkça kullanılan ve özellikle ev hanımlarına yeni bir istihdam alanı olan Keçe Süsleme kursunu hayata geçiriyor.

Antakya Belediyesi’nden konuyla ilgili yapılan açıklamada konuyla ilgili şunlar yer aldı; “Antakya Belediyesi Gençlik Merkezi 14 yaşın üzerindeki tüm vatandaşlara yönelik Keçe Süsleme kursu açıyor.

Keçe Süsleme kursu, kursiyerlerine; Tekniğe ve modele uygun kumaşı sertleştirme, kalıp hazırlama, renklendirme, ütüleme, toplama, dallama ve buketleyerek fantezi çiçekler, süsleme motifleri yapabilme bilgi ve becerisine sahip kişiler yetiştirilir. Kursumuzun amacı özellikle ev hanımlarımızın ve gençlerimizin küçük veya büyük ölçekli işletmelerde, yapma çiçek üretimi yapan atölyelerde, ev aksesuarı yapan atölyelerde, kendi işyerinde veya evinde istihdam alanı oluşturmalarını, var olan alanlarda nitelikli eleman olarak yeterlilik kazanmalarını sağlamaktır.”

Kurslarımıza kayıt olmak isteyen öğrencilerin Cebrail Mahallesi Cengiz Caddesi üzerinde bulunan Gençlik Merkezi’ni ziyaret edebilecekleri veya 0326 227 22 22 numaralı telefondan bilgi alabilecekleri bildirildi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER