Cuma, Eylül 20, 2024
No menu items!
Ana SayfaİskenderunKenti artık İskenderunlular yönetsin

Kenti artık İskenderunlular yönetsin

Karaağaç’ta hizmete açtığı Cemnur Kır bahçesi kahvaltı salonunda basın mensuplarıyla bir araya gelen  işletmeci Yıldırım Alpay Deprem öncesinde bulundukları yeri hizmete açtıklarını belirterek “Basın mensupları arkadaşlarımızla bir araya gelecektik ama maalesef ki kısmet bugünmüş, sizleri burada ağırlamaktan mutluluk duyuyorum. Burada aynı zamanda kapalı düğün salonu hizmeti de vereceğiz. Yedi gün tesisimizde sabah serpme kahvaltı sunuyoruz, öğleden sonra doğum günü, akşam nişan düğün, kına gibi, toplantı yemekli yemeksiz, ikramlı organizasyonlar, hizmetler veriyoruz” dedi.

6 Şubat depremlerinin merkezi Kahramanmaraş’a gidip, gördüğünü, şehirde depremle alakalı izler göremediğini aktaran Alpay “Çünkü Maraş kendini toparlamış, hiçbir şey yok! Ama İskenderun’da hala 6-7 mahallede yıkım var, yıkımların ne zaman biteceğini bilemiyoruz. İskenderun ve Türkiye genelinde bir seçim yaşadık. Devamında İskenderun ve Hatay bölgesine gelen Cumhurbaşkanımız ve ortağı Devlet Bahçeli başta olmak üzere, seçimden sonra buraya gelmemeleri manidardır, üzücüdür. Bizler burada bu kadar sahipsiz bırakılmamalıydık. Biz İskenderun olarak, seçimden buyana İskenderun’a yapılan ciddi bir çalışma, hizmet görmediğimizden dolayı özellikle belediye söylüyorum” diye konuştu.

İskenderun siyaseti yapalım.

İskenderun’a, İskenderunlulara sahip çıkmak üzere bir çalışma başlattıklarını da ifade eden Alpay “İskenderunlular, İskenderun’a sahip çıksın. Siyasetin bir yere kadar ama biz İskenderun siyaseti yapalım. İskenderunlular adına siyaset yapalım. Parti ikinci planda kalsın, partiden çok İskenderunlular olarak kalalım. Biz her platformda, her ortamda İskenderun olarak üvey evlat, hep ezileniz, hep geri plandayız. 15 ilçenin 15’i de zarar görmüş, de farklı güzellikte, farklı coğrafyada, ama İskenderun’a sıra geldiğinde bizler hep geride kalıyoruz. Bu manada İskenderun adına bir tişört bastırdık. Bu tişörtleri bölgemizdeki eşimize, dostumuza, depremden zarar görmüş, İskenderun’dan göçmek zorunda kalmış depremzede hemşherilerimize kargoyla gönderdik” şeklinde konuştu.

Adayız

Siyaset ve Belediye başkanlığı konusundaki soru üzerine Yıldırım Alpay şunları söyledi: “Aday mısınız? Evet adayız, İskenderun’u, yönetmeye, sevmeye, sevdirmeye, büyütmeye adayız, talibiz. Benim benimsediğim ve benimseyeceğim Parti İYİ Parti. İskenderun’u İskenderunlular adına, İskenderun’ sahip çıkacak, bir başka biri varsa biz de yanında olalım, parti ikinci planda olsun ama gördüğümüz kadarıyla İskenderunlu yok! Özür dilerim yönetim anlamında söylüyorum. Bizler İskenderun’da yaşıyorsak, İskenderun’u artık İskenderunlular yönetsin. Dışarıdan birileri gelip bizleri yönetmesin, bunları da istemiyoruz. Kazanır mıyız? Nasip kısmet biz bir yola çakırsak. Arkamıza değil önümüze bakacağız…”

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER