Cumartesi, Eylül 21, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenel"Kentin İmarında Birlikte Çalışalım"

“Kentin İmarında Birlikte Çalışalım”

 
İnşaat Mühendisleri Odası İskenderun Temsilciliği Başkanvekili Yıldıray Şengül, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e birlikte çalışmaları durumunda kentin imarına daha büyük bir katkı sağlanabileceğini söyledi.

İskenderun belediye Başkanı Seyfi Dingil, teknik ekibiyle birlikte İnşaat mühendisleri Odası İskenderun Temsilciliği’ne iade-i ziyarette bulundu. Ziyarette, özellikle belediye-oda işbirliğinde yaşanan sıkıntılar dile getirildi.

Ziyarette, Başkanvekili İnşaat Mühendisi Yıldıray Şengül, kentin imarında belediye-oda işbirliğinin çok önemli olduğuna vurgu yaparak “Belediyeler, sürekli mühendisler odalarını py-pass etmeye çalışıyor. Aynı şeyi burada da görüyoruz. Sizin teknik ekibinizle birlikte projeler konusunda birlikte çalışmalıyız. Bu birlikte çalışma kente önemli kazanımlar sağlayacaktır” dedi.

Belediye Başkanı Seyfi Dingil de, bu konuda yaşanan sıkıntıları tespit etmek ve çözüm bulmak için teknik ekibiyle birlikte geldiğini hatırlatarak, “Gereken neyse yapılsın’ talimatını verdi.

Başkan Seyfi Dingil, konuşmasının devamında, feyezan kanalından, karayolları bölgesine, ziraat bahçesinden sanayi sitesinin taşınması düşüncesine kadarki tüm konuları dile getirdi.

Toplantının sonunda ise, mühendisler, proje konusunda belediye ile yaşanan sıkıntıları tek tek anlatarak çözüm istedi. Mühendisler, en büyük sıkıntının işlerin çok ağır yürüdüğünden şikayet etti.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER