Cumartesi, Eylül 21, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelKerimoğlu dernek üyelerinin sorunlarını dinledi

Kerimoğlu dernek üyelerinin sorunlarını dinledi

Hatay Talasemi ve Orak Hücre Anemi Hastalıkları Derneği Başkanı ve Talasemi Federasyonu Genel Başkanı Burhan Kerimoğlu Hatay Büyükşehir Belediyesine ait Gastronomi evinde gerçekleştirdiği hasta, hasta aileleri ve dernek üyelerine yönelik yılın ilk dört aylık değerlendirme toplantısını gerçekleştirdi.
Başkan Burhan Kerimoğlu, toplantıda, şunları söyledi;
“Dernek yönetim kurulu olarak kuruluşumuzdan bu yana birçok hizmetlerimize geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yılın ilk dört aylık döneminde de önemli çalışmalarla devam ettik.
Bunlardan bazılarını kısaca anlatmak gerekirse; dernek binamıza gelen hasta ve ailelerin dertlerini, sıkıntılarını dinleyip ilgili makamlara iletip bu alanda çözüme kavuşturulması yönünde çalışmalarımıza devam ettik. Bu yönde kalıcı faydalar sağlanması için isteklerimizi üst makamlar başta olmak üzere gerekli yerlere ileterek sorunlarımızı dile getirdik.
Özellikle ilimiz genelin de yaklaşık 2-3 aydır erişkin hematoloji alanın da talasemi ve orak hücre anemi hastalarının hekim yoksuzluğu dolayısıyla Hatay Devlet Hastanesin de yaşamış oldukları sorunları yetkili makamlara iletip çözümü konusunda desteklerini beklemekte ve ilerleyen günlerde de Ankara ilinde Sağlık Bakanlığı yetkilileriyle bu konuda bir araya gelerek bu sorunların çözülmesinin takipçi olma yönünde çalışmalar içinde olacağımı belirtmek istiyorum. “

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER