Cumartesi, Eylül 21, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelKİMYECİ; “TEOG KURSLARINDAN MEZUN OLAN ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLİYORUM ”

KİMYECİ; “TEOG KURSLARINDAN MEZUN OLAN ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLİYORUM ”

 

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci ve eşi Nursel Kimyeci Antakya Belediyesi’nce ücretsiz olarak verilen 5. Sınıf Temel Eğitim ve TEOG kurslarının mezuniyet törenine katıldı.

Bağrıyanık Mahallesinde bulunan Antakya Belediyesi Eğitim ve Okuma Salonu’nda gerçekleştirilen etkinliğe Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci ve eşi Nursel Kimyeci, belediye meclis üyeleri, başkan yardımcıları, kurs öğrencileri, öğretmenler, veliler ve çok sayıda davetli katıldı.

Antakya Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen organizasyonda, mehteran ve tasavvuf dinletileri, semazen gösterileri ve çeşitli ikramlar eşliğinde öğrenciler ve velileri keyifli saatler geçirdiler.

42 Uzman öğretmen, 50 yardımcı personel tarafından verilen kursları başarı ile tamamlayan öğrencilerin mezuniyet heyecanı yaşadığı etkinlikte Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci emeği geçen herkese tek tek teşekkür etti. Başkan Kimyeci konuşmasında; “ Kıymetli öğrencilerimiz bizlerin öz evlatları gibidir. Bugün bu etkinlikte öğrencilerimizin aldıkları eğitim yanı sıra çeşitli hünerlerinin de gün yüzüne çıkartılmış olduğunu görmekten büyük mutluluk duyuyorum. Bunlardan dolayı emeği geçen herkesi yürekten kutluyorum.

Antakya Belediyesi ilk kez kurulan bir belediye olmasına rağmen buradaki öğretmenlerimizin 20 öğrenci ile başlattığı ve bugün 7264 öğrenciye hizmet vermiş olduğumuz eğitim kurslarımızdan 5. Sınıf Temel Eğitim ve TEOG kursları öğrencilerimizin mezuniyet heyecanını yaşıyoruz. Antakya Belediyesi olarak saymakla bitmeyen projelerimizi geliştirmeye güzelleştirmeye devam edeceğiz. Hepinize bundan sonraki süreçte eğitim hayatınızda başarılar diliyor, yolunuz açık olsun diyorum.” şeklinde konuştu.

Etkinliğin sonunda Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, kurslara katılan ve sınav puanları yüksek olan öğrencilere takdir belgesini verdi.

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci ve eşi Nursel Kimyeci günün anısına öğrenciler ve aileleri ile hatıra fotoğrafı çekildiler.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER