Pazartesi, Eylül 23, 2024
No menu items!
Ana SayfaAntakyaKısa Dalga Hatıralar Kitabı İlgi Gördü

Kısa Dalga Hatıralar Kitabı İlgi Gördü

Antakyalı Mehmet Salmanoğlu, 1960’lı yıllarda başlayan devrimci hareketin öncülerindendi. Salmanoğlu, 1960’lı yıllarda başlayan devrimci hareket serüvenini, 60 yıl sonra kitaplaştırdı. Eserinin adı da “Kısa Dalga Hatıralar” oldu.

Salmanoğlu için geçtiğimiz Cumartesi, “Kısa Dalga Hatıralar” adlı kitabının tanıtım ve imza günüydü. Etkinlik, Defne Kültür Evi’nde yapıldı. İHD Hatay Şubesi ev sahipliğindeki organizasyonla ilgili paylaşımı, yine İHD gözüyle aktaralım:

“Kısa Dalga Hatıralar, Mehmet Salmanoğlu’nun kuşağının ve sonraki kuşağın siyasi mücadelesinin 60 yıllık serüvenidir. Bu kitap, ödediği bedellerden yola çıkarak, kendi coğrafyasında olup bitenleri bir nebze aydınlatma çabası ve tanıklığıdır.

Kendi tarihine, belleğine ve siyasi süreçlerine dair çok şey söyleyen Mehmet Salmanoğlu’nun büyük bir emek, sabır ve çabanın ürünü olan ‘Kısa Dalga Hatıralar’ adlı kitabını okumaya zaman ayırdığınızda, orada, kendi tarihinizden de çokça izler bulacaksınız.

Mehmet Salmanoğlu’nun, ‘Sosyal Tarih Yayınları’ adlı yayınevinden çıkan ‘Kısa Dalga Hatıralar’adlı kitabı ile ilgili olarak, 22 Ekim Cumartesi günü saat 17.00 – 19.00 arasında, Akdeniz Defne Evi’nde söyleşi ve imza etkinliği düzenledik . Katılım gösteren tüm dostlarımıza ve üyelerimize teşekkür ederiz.

Katılımınız, bize güç vermiştir.”

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER