Pazar, Eylül 22, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelKitap Otağı 1. Yılını Yazarlarıyla Kutladı

Kitap Otağı 1. Yılını Yazarlarıyla Kutladı

Hatay’ın ilk yayın evi olan Kitap Otağı Yayınevi 1. kuruluş yıldönümünü, yazarları ve kitapseverlerle birlikte kutladı.

Bundan bir yıl önce kurulan Kitap Otağı Yayınevi, kısa süreden onlarca yazarın eserlerini kitaplaştırdı ve satışa sunarak büyük katkı sağladı.

Yayınevinin kuruluş yıl dönümü kutlaması, İskenderun Belediyesi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Kutlamaya, yayınevinin yazarları, kitapseverler ve çok sayıda davetli katıldı.

    Programın açılışı,  slayt gösterileri ile gerçekleştirildi. Bu gösterimde yazarların tanıtım filmi de yer aldı. Programın akışında, yazarlar kendilerinden söz ederken, şairler de yazdıkları eserleri şiir dinletisi tarzında katılımcılara sundu. Sazlarla cümbüşlerle sanatçıların seslendirdikleri eserler davetliler tarafından büyük alkış aldı.

Yazarların kitaplarının da sergilendiği programda kitapseverler bir birinden güzel eserleri yazarlarına imzalatma şansı buldular.

Yayınevi sahibi Numan Alkaç yaptığı konuşmada bir yıl içinde düşündükleri eser sayısının üzerine çıktıklarını ifade ederek, “Yazarlarımızla ticari bir iş ortaklığından ziyade gönül bağı kurduk. Bu geçen bir yılda hedeflerimizin üzerinde bir eseri yayınladık. Gelecek yıl içerisinde bu sayıyı iki katına çıkarmayı planlıyoruz. Şu anda birinci kuruluş kutlamamızı 17 yazar ve 22 eserle gerçekleştirmenin büyük onur ve gururunu yaşıyoruz. Tüm bunlarda büyük emeği olan babam Aşir Alkaç’a teşekkür ediyorum” dedi.

İssos Otel – 2019 Yılbaşı Balosu

    Ses sanatçılarının, yazar ve şairlerin eserleri eşliğinde devam eden gecede davetliler güzel bir akşam geçirdiler.



    Gecenin sonunda ise yazarlara teşekkür belgeleri Kitap Otağı Yayınevi Genel Yayın Yönetmeni Aşir Alkaç tarafından verildi.
RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER