Cuma, Ekim 18, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatayKızılay kız Çocuklarını unutmadı

Kızılay kız Çocuklarını unutmadı

Kızılay Hatay Şubesi, 11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü’nde de farkındalık yaratmayı başardı.
“Kız çocukları için daha parlak bir gelecek!” sloganıyla Kızılay Hatay ve Genç Kızılay Hatay gönüllüleri tarafından başlatılan organizasyon çerçevesinde kız çocuklarıyla zumba yaparak hareket dolu anlar yaşandı, ardından çeşitli oyunlarla neşe dolu vakit geçirildi. Etkinliğin sonunda kız çocuklarına sağlıklı çerezler ikram edildi ve özel olarak hazırlanan hediyeler takdim edildi.

“KIZ ÇOCUKLARI GELECEĞİN MİMARLARIDIR”

Kızılay Hatay Şube Başkanı Kimyonoğlu, Dünya Kız Çocukları Günü vesilesiyle gerçekleşen organizasyonun temel hedefinin depremi yaşayan kız çocuklarının psikolojik sağlıklarına katkıda bulunulması olduğunu kaydetti. Gerçekleşen organizasyon ile ilgili gazetemize açıklamalarda bulunan Başkan Kimyonoğlu; “Bir kız çocuğunun hayallerine inanın, çünkü onlar geleceğin mimarlarıdır. Dünya Kız Çocukları Günü’nü Kızılay Hatay ve Genç Kızılay Hatay gönüllüleri olarak coşku dolu bir etkinlikle kutladık! Kız çocuklarımızla zumba yaparak hareket dolu anlar yaşadık, ardından çeşitli oyunlarla neşe dolu vakit geçirdik. Etkinliğimizin sonunda onlara sağlıklı çerezler ikram ettik ve özel olarak hazırladığımız hediyelerimizi takdim ettik. Kız çocukları, geleceğin güçlü kadınlarıdır! Onların eğitimine, gelişimine ve hayallerine verdiğimiz destekle daha güçlü bir toplum inşa edeceğimize inanıyoruz. “Kız çocuklarını güçlendirmek, tüm toplumu güçlendirmektir” ifadelerini kullandı.
Başkan Kimyonoğlu, farkındalık yaratan programa imza atan ekibi kutlayarak bu tür programların aralıksız olarak süreceğini ve Hatay’ın ayağa kalkmasına ellerinden gelen tüm desteği vereceklerini kaydetti.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER