Pazartesi, Eylül 23, 2024
No menu items!
Ana SayfaİskenderunKızılay okullara yardımı sürdürüyor

Kızılay okullara yardımı sürdürüyor

 

 

2024-2025 eğitim ve öğretim döneminde İskenderun genelinde 55 okula ulaşan Türk Kızılay İskenderun Şubesi, ihtiyaç sahibi çocuklara kıyafet, ayakkabı, kırtasiye malzemeleri ve hijyen kitlerinden oluşan kolileri teslim etmeye devam ediyor.

Türk Kızılay İskenderun Şube Müdürü Seden İlhan ve beraberindeki görevliler, Necip Fazıl Kısakürek Ortaokulu’nu ziyaret ederek, okul yönetimince önceden belirlenen ihtiyaç sahibi öğrencilerin bedenine uygun kıyafetler, ayakkabılar, ayrıca kırtasiye malzemesi ile hijyen kitlerinden oluşan malzeme desteğinde bulundular.

BAĞIŞÇILARA TEŞEKKÜR

Bağışçılara teşekkür eden Türk Kızılay İskenderun Şube Müdürü Seden İlhan, “Almış olduğumuz bağışları okul müdürlerimizin koordinesiyle ihtiyaç sahibi öğrencilerimize dağıtıyoruz. Bu kolilerle çocuklarımıza sadece ayakkabı, mont ya da içerisinde kırtasiye malzemesi getirmedik. İçerisini mutlulukla doldurup çocuklarımızla buluşturduk. Bu kampanya kapsamında bağışçılarımızdan almış olduğumuz emanetleri bu yıl tüm okullarımızda öğrenim gören on binlerce çocuğumuza, içlerine sevinç, mutluluk ve gönüllülük katarak ulaştırmış bulunmaktayız” dedi.

Seden İlhan, “Bu yardımlarla çocuklara gönüllülüğü de aşılıyoruz. Türk Kızılay olarak afet, beslenme ve aileye yönelik projelerin yanında eğitime de çok büyük destekler veriyoruz. Bu desteklerimiz artarak devam edecek” diye konuştu.

İskenderun Necip Fazıl Kısakürek Ortaokulu Müdürü Tarık Toğrul, Müdür Yardımcısı Bayram Gisi ve Okul Aile Birliği Başkanı Veysel Bayar da, Kızılay’a katkılarından ötürü teşekkür etti.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER