Cuma, Eylül 20, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelKızılay’dan Gıda ve Giyim

Kızılay’dan Gıda ve Giyim

Türkiye Kızılay Derneği İskendernu Şube Başkanı Ümit Günay bağışçıların ve genel merkezin katkılarını Ramazan ayı boyunca ihtiyaç sahiplerine ulaştırdıklarını söyledi.

Dernek binasındaki Sevgi Butiği ile giyim ramazan paketleri ile ihtiyaç sahiplerine ulaştıklarını söyleyen Kızılay derneği İskenderun Şube Başkanı Ümit Günay iftar sonrası ve teravi çıkışında da vatandaşlara ikramlarda bulunduklarını açıkladı.

Günay,” Birlik ve beraberlik içinde bir Ramazan ayını daha tamamlıyoruz. Bu mübarek günlerde hepimiz bu vesile ile birbirimize yaklaşarak varlık ile yokluğun arasındaki o kısa mesafeyi düşündük ve asıl meselenin paylaşmak olduğunu anladık. Bu Ramazan ayında Türk Kızılayı İskenderun Şubesi olarak değerli bağışçılarımızın katkıları, Genel merkezimiz ve şubemizin imkanları ile gıda paketleri ile ihtiyaç sahiplerine ulaştık. Sevgi Butiğimizle giyim yardımları yapmak suretiyle ihtiyaç sahiplerinin bayramlık ve giyecek ihtiyaçlarını karşılamaya gayret ettik. Ayrıca İftar sonraları Teravihlerde her gün farklı bir noktada bağışçılarımızın desteği ile meyve suyu ikramlarında bulunduk. Şimdi ise sıra bayramlaşmada.”dedi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER