Pazar, Eylül 22, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelKızılay’dan Mehmetçiğe kan bağışı…

Kızılay’dan Mehmetçiğe kan bağışı…

Afrin’de Türk Silahlı Kuvvetleri’nin operasyonu için Kızılay kan merkezlerinde kan stoklarını yüksek seviyede tutmak için kan merkezi yetkilileri, vatandaşları kan verme çağrısında bulunuyor.

Türk Kızılay’ı İskenderun Şube Başkanı Ümit Günay, kan vermeye elverişli olan vatandaşları İskenderun sahil kordonundaki Kızılay Merkezine beklediklerini belirterek “Mehmetçiklerimiz Operasyonda iken bizde onlar için görevimizi yerine getirelim” dedi.

Operasyon bölgesine yakın merkezlerde kan stoklarını tahkim ettiklerini ifade eden Başkan Ümit Günay “Kış aylarında azalan kan stoklarımızı da düşünerek bu dönemde bağışçılarımızdan biraz daha fazla özveri bekliyoruz. Zeytin Dalı Operasyonu sürecinde Suriye içerisindeki sivillere yönelik çok boyutlu insani destek ve koruma sağlamak amacı ile Kızılay ekiplerimiz AFAD ile koordineli olarak gerekli tedbirleri almaktadır. Kesintisiz ve ayrım gözetmeksizin insani desteğimiz sürecek. Tüm İskenderunlu hemşerilerimizi kan bağışına davet ediyoruz” diye konuştu.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER