Cuma, Eylül 20, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelKKTC UBP Genel Başkanı Tatar’dan ziyaret…

KKTC UBP Genel Başkanı Tatar’dan ziyaret…

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Ulusal Birlik Partisi Genel Başkanı Ersin Tatar bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere geldiği Hatay’da Vali Rahmi Doğan ile İskenderun’da Kaymakam İskender Yönden’e nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

Hatay Valisi Rahmi Doğan, nezaket ziyaretleri kapsamında KKTC Ulusal Birlik Partisi Genel Başkanı Ersin Tatar ve KKTC Fahri Konsolosu Gökhan Gökten’i kabul etti. Valilik Makamında gerçekleşen kabulde, Vali Doğan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek KKTC ile milli, tarihi ve kültürel bağlarının daima güçlü olduğunu söyledi.

Genel Başkan Tatar ise nazik kabulünden dolayı Vali Doğan’a teşekkür ederek görevinde başarılar diledi.

TATAR KAYMAKAM YÖNDEN’İN KONUĞU OLDU

Kaymakam İskender Yönden’in konuk ettiği KKTC UBP Genel Başkanı Ersin Tatar ile karşılıklı gündeme dair istişarelerde de bulundu. Türkiye’yi müspet bakış açısıyla ve övgü dolu sözleriyle değerlendiren KKTC Ulusal Birlik Partisi Genel Başkanı Ersin Tatar, Türkiye’nin her geçen gün biraz daha fazla büyüyüp güçlendiğini, destek ve katkıları ile Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde de önemli gelişmeler sağlanabileceğine, büyük hedeflere ulaşılabileceğine inandıklarını söyledi.

Ziyaret dolayısıyla memnun olduğunu ifade eden Kaymakam Yönden de, konuklarıyla bir süre sohbet ederek, KKTC ile milli, tarihi ve kültürel bağlarının güçlü olduğunu ifade ederek ziyaret vesilesiyle KKTC’deki tüm yurttaşlara selam gönderdi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER