Cuma, Eylül 20, 2024
No menu items!
Ana SayfaSporKörfez İskenderun Spor Kulüp Başkanı Bekir Tufan, "LİG HENÜZ BİTMEDİ, TEDBİRİ ELDEN...

Körfez İskenderun Spor Kulüp Başkanı Bekir Tufan, “LİG HENÜZ BİTMEDİ, TEDBİRİ ELDEN BIRAKMAMALIYIZ”.

.
Spor Toto 3. Lig 3. Grubunda mücadele eden Körfez İskenderun Spor’un haftanın en önemli karşılaşmasında Van Büyük Şehir Belediye Spor deplasmanında alınan beraberlik Turuncu Mavili camiada olduğu gibi bölgemizde de sevinçle karşılandı.
Körfez İskenderun Spor Kulüp Başkanı Bekir Tufan, ligin henüz bitmediğini belirterek, “Lig henüz bitmemiştir. Önümüzde zorlu iki karşılaşma kaldı. Bu karşılaşmalardan da başarılı sonuçlar alarak mutlu sona ulaşmak istiyoruz. Elimize geçen bu fırsatı kaçırmamalıyız. Turuncu Mavili camia gerekli tüm önlemlerimizi almalıyız. Van Belediye Spor karşısında aldığımız 1 puan bizleri sevindirmiştir. Elde ettikleri başarıdan dolayı, Başta teknik heyetimiz olmak üzere tüm emeği geçenlere teşekkür ediyoruz” dedi.
TARAFTARLAR YOĞUN MESAİYE HAZIRLANIYOR..
Körfez İskenderun Spor’un taraftar grubu “KIZIL KÖRFEZ” in reisleri Amigo Nihat (Nihat Demircan) ile Amigo Metin (Metin Bağış), Kastamonu Spor karşılaşma öncesinde kent merkezi ve okullarda yapacakları kampanyalarla Turuncu Mavili takıma destek çağrısı yapmaya hazırlanıyorlar.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER