Salı, Temmuz 2, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatayKöseoğlu 1500 metrede madalya aldı

Köseoğlu 1500 metrede madalya aldı

.

Hatay’ın gururu   Milli yüzücü Kamil Köseoğlu, deprem sonrası geçici ikamet ettiği İstanbul’da yapılan yarışmada yine birinci olarak altın madalya kazandı.

İstanbul Maltepe’de İstanbul Büyük Şehir Belediyesi tarafından organize edilen  Açık deniz Masterler Yüzme Şampiyonasında 65-69 yaş kategorisinde 1500 metrede birinci olmayı başardı.

YÜZLERCE SPORCU KATILDI

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki Spor İstanbul’un organize ettiği Su Sporları Festivali heyecanlı bir yarışa sahne oldu. Maltepe’deki 1.500 metre açık su yüzme yarışı yüzlerce kişinin katılımıyla yapıldı.

Yarışma sonunda madalyasını törenle alan Antakyalı Kamil Köseoğlu, her müsabaka sonunda hem sevinç hem hüzün yaşadığını belirterek, “Sevincim Allah bana sağlık ve sıhhat verdiği sürece kulaç atmaya devam edeceğim. Çünkü her yarışta hedefime ulaşıyorum. Hüzünlü olmam 6 Şubat’ta yaşadığımız deprem ve acılarımız hiç aklımızdan çıkmıyor. Temennimiz memleketimizin biran önce ayağa kalkması tekrar eski ihtişamlı günlerine dönmesidir. Kazandığım madalyayı da deprem şehitlerimizin ruhlarına yad ediyorum” dedi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER