Cuma, Eylül 20, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelKOSGEB GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ BAŞLADI

KOSGEB GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ BAŞLADI

Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir öncülüğünde, Samandağ Belediyesi ve KOSGEB işbirliği ile Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi başladı. 12 Şubat Salı günü başlayan eğitim 30 girişimci adayın katılımıyla 4 gün sürecek.

 Samandağ Belediyesi ve KOSGEB işbirliğiyle girişimcilik kursu 12 Şubat Salı günü Saat 10.00 da Samandağ Belediyesi eski meclis salonunda başlatıldı. Eğitimler Kobi Danışmanı ve Girişimcilik eğitmeni Tansel Öter tarafından veriliyor.

Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi’nde Kobi Danışmanı ve Girişimcilik eğitmeni Tansel Öter, girişimcilik, girişimcinin özellikleri, iş fikri geliştirme süreci, yapılabilirlik (fizibilite), pazar araştırması, pazarlama planı geliştirme, üretim planı geliştirme, yönetim planı geliştirme, finansal plan geliştirme ve iş planı hazırlama konularında kursiyerleri bilgilendirecek.

Samandağ Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Kenan Kahlıoğulları tarafından yapılan açıklamada;“Girişimcilik eğitimleri 2012 yılından bu yana 8 yıldır sürüyor bu süre boyunca 38 eğitim yaparak 1000’i aşkın kişi sertifikalarını aldı ve birçoğu işyerlerini açtı. Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir öncülüğünde yapılan bu eğitimlerle birlikte İlçemizde istihdam olanaklarının arttırılması, İlçenin ekonomik açıdan geliştirilmesi ile ilgili önemli bir çalışma gerçekleşmiş oldu.Eğitime katılan eğitimci arkadaşlarımıza başarılar diliyorum.” İfadelerine yer verdi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER