Cumartesi, Ekim 5, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelKÜLTÜR’DEN BÖLGESEL BAŞARI

KÜLTÜR’DEN BÖLGESEL BAŞARI

 

Hatay Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün, sportif faaliyetler çerçevesinde Okul Sporları Genç Kız -Erkek Karate Grup Müsabakaları Tosyalı Spor Salonunda gerçekleşti.

Grup müsabakalarına Osmaniye Adana, Adıyaman, Diyarbakır, Gaziantep, Hatay Kayseri, Mersin ve Şanlıurfa illerinden yaklaşık 340 sporcu katıldı. Birinci gün kata müsabakaları yapılırken ikinci gün komite müsabakaları yarışmaları yapılarak müsabakalar son buldu. Müsabakalarda dereceye giren Sporcuların madalyalarını Osmaniye Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir ve Hakemler verdi.

Hatay Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün, sportif faaliyetler çerçevesinde Karate Turnuvası’nda Hatay birincisi olan Kültür Temel Lisesi öğrencisi Havva Helen Nur Osmaniye ilinin ev sahipliğinde Karate Federasyonu ile Okul Sporları Federasyonunun ortaklaşa düzenlediği grup müsabakalarında yarıştı. Hatay’ı temsil eden Kültür Temel Lisesi öğrencisi Havva Helen Nur burada kızlar 68 kiloda birinci olarak Hatay’ın gururu oldu.

Hatay Kültür Eğitim Kurumları Kurucularından Ali Girişken Osmaniye’de yapılan bölge müsabakalarında birinci olan öğrencilerinden gurur duyduğunu belirterek, “Hatay Kültür Temel Lisesi’nde sadece eğitime değil, spor aktivitelerine destek olunmakta. Ayrıca gerçekleştirilen şampiyonada öğrencimiz Havva Helen Nur derece almasından memnuniyet duyduğumu da ifade etmek isterim. Karate kavga değil, öğrencilerimize bu sporu yapmalarını tavsiye ediyorum ve başarılar diliyorum. Bu turnuvada okulumuza kupa getiren Havva Helen Nur bizim gurur kaynağımız oldu, onu tebrik ediyorum, ona hayatı boyunca başarılar diliyorum. Ayrıca kendisini turnuvaya hazırlayan antrenörüMehmet Karagöz’e de bir parantez açarak çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Hatay Kültür Eğitim KurumlarıOsmaniye ilinin ev sahipliğinde Karate Federasyonu ile Okul Sporları Federasyonunun ortaklaşa düzenlediği grup müsabakalarındakızlar 68 kiloda birinci olarak dönen öğrencileri Havva Helen Nur ve antrenörü Mehmet Karagöz’eplaket takdim ederek çeşitli hediyeler verdi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER