Pazar, Eylül 22, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelMelisa Kara’ya “En İyi Sunum” Ödülü

Melisa Kara’ya “En İyi Sunum” Ödülü


Hatay Mustafa Kemal (MKÜ) Üniversitesi Samandağ Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Melisa Kara, International Society for Horticultural Science (ISHS) tarafından İstanbul’da düzenlenen ve dünyanın dört bir yanından gelen 2000 akademisyenin katıldığı “IHC 2018 XXX. INTERNATIONAL HORTICULTURAL CONGRESS” de, Ziraat Fakültesi’nde yapmakta olduğu doktora çalışması ile ilgili olarak hazırlayıp sunduğu sözlü sunumla ödül aldı.
Melisa Kara, ‘Maydonozdaki Nitrat Nitrit Birikiminin Tesbiti ve Klorofil İçeriği ile İlişkileri’ adlı makalesi ile doktora yapan araştırıcılar arasında ” En İyi Sözlü Sunum” ödülünü aldı.
Ayrıca bu ödül içerisinde, ISHS’nin bir yıllık ücretsiz üyeliği ve makalesinin Acta Horticulturae’da yayınlanmasının yanı sıra, Bahçe Bitkileri dalında dünyanın tüm akademisyenlerine yeni yapılan çalışmaların duyurulduğu Chronica Horticulturae dergisinde, Aralık ayı sayısında Melisa Kara’nın fotoğrafı, çalıştığı üniversitesi, odaklandığı çalışma konusunu ve yapmış olduğu doktora çalışmasını anlatan bir haberin, hem dergide hem web sitesinde yayınlanacağı duyuruldu.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER