Pazar, Eylül 22, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelMESAJLI BAYRAKLAR TESLİM EDİLDİ

MESAJLI BAYRAKLAR TESLİM EDİLDİ


İskenderun Gençlik Merkezi ailesi, “Afrin Yolunda Bir Bayrak” Projesi kapsamında Zeytin Dalı Harekâtı’nda görev alan kahraman 2018 Mehmetçiğe ulaştırılmak üzere hazırlanan mektup ve mesajlı bayrakları teslim etti.

İskenderun Gençlik Merkezi’nin, “Afrin Yolunda Bir Bayrak” projesine yurdun birçok il ve ilçesinden destek geldi. Türk Silahlı Kuvvetlerinin Suriye’nin Afrin bölgesine düzenlediği Zeytin dalı harekâtına katılan Mehmetçiğe moral olmak için halkın yazmış olduğu mektup ile çocukların yaptığı resimlerin iliştirildiği 2018 askere 2018 mesajlı al bayrak proje tamamlandı.

‘Afrin Yolunda Bir Bayrak’ projenin halktan büyük destek gördüğünü belirten İskenderun Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Keskin “Projemiz bir kartopuyken çığa dönüştü. Birçok okul, kreş, esnaf, vatandaş, çeşitli derneklerin yanı sıra Türkiye’nin dört bir yanından destek olan gençlik merkezlerimizle el ele vererek hedefimizin çok üstünde bayrak sayısına ulaştık. Bunlardan 2566’sı mesajlı bayrak, 2862’si bayraklı mektup ve 488’i bayraklı resim olmak üzere sayımız 4000’i geçti” dedi.

Halkın emanet ettiği mesajlı bayrakları şanlı orduya teslim etmek üzere İskenderun Gençlik Merkezi ailesi olarak gönüllü gençlerle birlikte Hassa sınır bölgesine gittiklerini ifade eden Ahmet Keskin “Bu paha biçilemez değerdeki emanetlerinizi gönüllerimizle, gönüllülerimizle şanlı ordumuza teslim ettik. Projemizi anlatırken ve al bayraklarımızı teslim ederken Mehmetçiklerimizin yüzlerindeki tebessüm ve gözlerindeki ışık görülmeye değerdi. Her şey Mehmetçiklerimizin bir tebessümü için diyerek çıktığımız bu yolda bizlere destek olan herkese teşekkür ederiz. Gözlerimizle Şahit olduk ki; Kahraman Mehmetçiğimiz yüce Allah’ın muhafazası ve yardımı, aziz milletin duası, desteği, devletin gücü ile sahip oldukları iman, vatan, bayrak, millet ve devlet sevgisi ve cesaretiyle zafere ulaşacakları inancındayız” diye konuştu.

Hassa Kırıkhan Reyhanlı da Özel Güvenlik Bölgesi

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER