Perşembe, Eylül 19, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelMİLLET PARKINDA EVLİLİK TEKLİFİ!

MİLLET PARKINDA EVLİLİK TEKLİFİ!

İskenderun Adliyesi’ne çalışan Caner Güllü, evlenmeye karar verdiği mesai arkadaşı Büşra Gündeşeri’ne evlilik teklifi sürprizi hazırladı. Millet Parkı’na gezmeye giden çifte motorize Yunus ekipleri kimlik denetimi yaptı. Kimlikler alındı, Caner Güllü’nün GBT’sinde asker kaçağı olduğu ve karakola gitmeleri gerektiği çifte iletildi.

Caner Güllü kız arkadaşıyla gezintiye çıktığını, asker kaçağı olmadığını ve tecilli olduğunu ifade etmesine karşın, polisin karakola götürme ısrarı üzerine genç kız da hem tedirgin oldu, hem de heyecanlandı ve gözyaşlarına hakim olamadı.

Daha önceden hazırlanan ekip çiftin fotoğrafları bulunan ve üzerinde ‘Benimle evlenir misin?’ yazılı pankart açtı. Bazıları da ellerinde meşaleler yaktılar. Bu durum karşısında şaşkına dönen Büşra Gündeşeri bu kez sevinçten gözyaşı dökmeye başladı. Önünde diz çökerek tek taş uzatan Caner Güllü’nün ‘Benimle evlenir misin’ teklifine ‘Evet’ diyerek kabul etti. Genç çift birbirlerine sarıldılar. Bu anlarda çevredeki insanlar da genç çiftin mutluluğuna ortak olurken, alkışlarıyla çifte da destek verdiler.   

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER