Cumartesi, Eylül 21, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatay HaberMilletvekili Kaşıkçı Hatay'ı Karıştırmak İsteyenler var

Milletvekili Kaşıkçı Hatay’ı Karıştırmak İsteyenler var

 

MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, tekrar başlayan Orman Yangınları nedeniyle gündem dışı söz alarak Hatay’da son günlerde meydana gelen olaylara dikkat çekti.

Milletvekili Kaşıkçı Hatay’ı Karıştırmak İsteyenler var

MHP Hatay Milletvekili  Lütfi Kaşıkçı birlik ve beraberlik vurgusu yaparak şunları söyledi.

 

Medeniyetler ve hoşgörü timsali şehrimiz Hatay son günlerde ardı ardına gelişen olaylarla gündeme gelmektedir. Orman yangınlarıyla başlayan terör saldırıları dün akşam eylem hazırlığında olan 2 teröristin güvenlik güçlerimizin dikkati neticesinde ölü olarak ele geçirilmesi ve bugün tekrar başlayan orman yangınlarıyla birtakım odakların felaket senaryolarını Hatay’da sergilemek arayışına girdiklerini görüyoruz.

HATAY VATANDIR.

Hataylılar millî varlıklarını muhafaza etmek için bugünlere kadar ağır bedeller ödemişlerdir. Devletin varlığına, milletin birliğine zincir vurmaya çalışan çürümüşlere, millî ruhu görmezden gelerek huzurumuzu bozmaya gayret eden ve kardeşliğimizi boğmaya çalışanlara karşı Hataylılar ay yıldızlı bayrak altında Türk milletinin istiklali ve istikbali için tek yürek olmuşlardır. Hatay vatandır. Türk milleti teröre teslim olmayacaktır.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER