Perşembe, Temmuz 4, 2024
No menu items!
Ana SayfaİskenderunMıstıkoğlu İki kulübünde başkanı olsun

Mıstıkoğlu İki kulübünde başkanı olsun

Hatay Asi 1967 Kurucu Başkanı Ali Şahin, Hatayspor yönetimine çağrıda bulunarak Levent Mıstıkoğlu’nun İskenderunspor Kulübü Başkanlığını da üstlenmesini istedi.

 


Hatayspor’un maçlarını İskenderun’da oynayacak olmasının dağın iki yüzündeki temsilcilerin de barışmasına vesile olacağını kaydeden Şahin, “Hatayspor’umuzun Başkanı Levent Mıstıkoğlu beyefendiyi yeni görevinden dolayı kutluyorum. Başkanımızın maçların İskenderun Sarıseki Stadyumu’nda oynanması şeklindeki açıklamasını da olumlu buluyorum. Bu durum İskenderun ve Antakya’nın kucaklaşmasına vesile olacaktır. Ancak şu anda İskenderunspor’a da destek olunmalı, Başkan Hakan Bolat’ın çağrısına kulak verilmelidir. Sevgili Hakan Bolat başkanımız fedakârlık yapıp gerekirse görevi bırakacağını açıkladı. Benim nacizane önerim, Hatayspor ve İskenderunspor’un tek başkanı olsun, iki kulübün Başkanlığını da Levent Mıstıkoğlu yapsın. İki güzide kulübümüzün kalkınması, Hatay’ın futboldaki marka değerinin arttırılması için bunun şart olduğuna inanıyorum. Daha güçlü bir Hatay için İskenderun ve Antakya el ele vermelidir” ifadelerini kullandı.

MEHMET ÖNTÜRK, RECEP ATAKAŞ, LEVENT MISTIKOĞLU VE HAKAN BOLAT FAKTÖRÜ ÇOK ÖNEMLİ

Hatayspor ve İskenderunspor’un ayağa kalkabilmesi için Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk, işadamı Recep Atakaş, Hatayspor Kulüp Başkanı Levent Mıstıkoğlu ve İskenderunspor Kulüp Başkanı Hakan Bolat’ın elbirliği yapması gerektiğine dikkat çeken Ali Şahin, “Bu 4 önemli ismin bir araya gelmesi, dayanışması demek Hatay’da sporun ayağa kalkması demektir. İki güzide kulübümüzün hak ettiği yere taşınması demektir. Hepsinden önemlisi Hatayspor ve İskenderunspor arasındaki bölünmüşlüğün ortadan kaldırılması ve sona ermesi demektir. Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk’e, işadamı Recep Atakaş’a, Hatayspor Kulüp Başkanı Levent Mıstıkoğlu ve İskenderunspor Kulüp Başkanı Hakan Bolat’a Hataylılar adına ben çağrıyı yapıyorum. Bu tüm Hataylıların talebidir. Umarım sesimizi duyarlar” diye konuştu.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER