Çarşamba, Eylül 18, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatayMKÜ ve İSTE finale katılmaya hak kazandı

MKÜ ve İSTE finale katılmaya hak kazandı

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi ve İskenderun Teknik Üniversitesi öğrencileri 2024 Teknofest Turizm Teknolojileri Yarışmasında 89 puan alarak finale katılmaya hak kazandı.
İskenderun Teknik Üniversitesi İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakültesi Lojistik Yönetimi Bölümü Öğretim Elemanı Arş. Gör. Müge Akyol danışmanlığında Yönetim Bilişim Sistemleri ve Bilgisayar Mühendisliği bölümü öğrencileri Semanur Özçal, Davud Gündüz ve Ali Okan Gözel ‘den oluşan Kırkbeşlik Takımı 2024 TEKNOFEST Turizm Teknolojileri kategorisinde geliştirdikleri “Antiochia” projesiyle finale kaldı.


Adını depremde kaybettikleri değerli hocaları Prof.Dr. Cemil Serhat Akın’ın müzik grubundan alan Kırkbeşlik Takımı, “Antiochia” projesiyle yeni teknolojileri deprem sonrasi Hatay‘ın Turizm potansiyelini artırmaya yönelik olarak kullanacaklar.
5 Eylül’de Antalya’da gerçekleştirilecek olan TEKNOFEST finalinde ” Kırkbeşlik Takımı ” projelerinin detaylarını jüri ve izeyicilerle paylaşarak, yenilikçi çözümlerini tanıtma fırsatı bulacak. Takımın Teknofest ile Türkiye Deprem Sonrasi İyileştirme ve Yeniden İnşa Projesine katkı sunması bekleniyor.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER