Perşembe, Ağustos 22, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatayMKÜ'de 15 Temmuz programı

MKÜ’de 15 Temmuz programı

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesinde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında anma programları gerçekleştirildi. Hain darbe girişiminin 8. yılında Ülkemizin birlik ve beraberliği için canlarını siper eden 251 şehidimiz için Tayfur Sökmen Kampüsü Mehmet Alkan Camiinde Hatay İl Müftüsü Mevlüt Topçu tarafından öğle namazına müteakip Mevlid-i Şerif okundu.

Mevlid-i Şerif sonrası Rektörlük fuaye alanında gerçekleştirilen 15 Temmuz temalı fotoğraf sergisine geçildi. Darbe girişiminin 8. yılında Anadolu Ajansı arşivinden seçilen fotoğraflardan oluşan sergide, milletimizin gösterdiği kahramanlıkların anlatıldığı önemli anlar yer alıyor.

Üniversitede düzenlenen programlara Hatay Valisi Mustafa Masatlı, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk, MKÜ Rektörü Prof. Dr. Veysel Eren, Antakya Belediye Başkanı İbrahim Naci Yapar ile akademik ve idari personel katıldı.

Sergide konuşan HBB Başkanı Mehmet Öntürk “Ülkemize ve milletimize yapılan hiçbir ihaneti asla unutmadığımız gibi devlet ve millet hayatına yönelik en alçak saldırılardan biri olan 15 Temmuz Darbe Girişimi’ni de asla unutmayacağız.” dedi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER