Çarşamba, Eylül 18, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatayMotosiklet kazaları giderek arttı

Motosiklet kazaları giderek arttı

Hatay’ın İskenderun ve Arsuz ilçelerinde motosikletlerin karıştığı iki farklı trafik kazasında yaralanan ikisi kadın üç kişi hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bilgilere göre,  İskenderun’un Feyezan kanalı üzerinde meydana gelen ilk kaza, PTT önündeki trafik ışıklarında gerçekleşti. Bir TIR, seyir halindeyken karşı yönden gelen bir motosikletle çarpıştı. Kazada motosiklet sürücüsü kadın ağır yaralandı ve hemen hastaneye kaldırıldı. TIR sürücüsü, olayın hemen ardından aracını durdurdu. Polis, kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

İkinci kaza ise Karaağaç bölgesinde meydana geldi. Arsuz istikametine giden bir otomobil, aniden ara yola girmek için manevra yapınca arkasından gelen bir motosiklete çarptı. Çarpmanın etkisiyle motosiklet takla attı; sürücü ve arkasında bulunan kadın yolcu da yaralandı. Olay yerine çağrılan ambulanslarla yaralılar hastaneye sevk edildi. Polis ekipleri, bu ikinci kaza ile ilgili de inceleme başlattı.

Her iki kazada da yaralananların sağlık durumları hakkında şimdilik detaylı bilgi bulunmamakla birlikte, kazaların nasıl meydana geldiğiyle ilgili soruşturmaların sürdüğü belirtildi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER