Cumartesi, Eylül 21, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderun HaberMüdür Güneş, TÜED İskenderun Şubesi'ni Ağırladı

Müdür Güneş, TÜED İskenderun Şubesi’ni Ağırladı

İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, kendilerine nezaket ziyaretinde bulunan Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) İskenderun Şube Başkanı Hüseyin Göde ve yönetim kurulu üyelerini ağırladı.

Müdür Güneş, TÜED İskenderun Şubesi’ni Ağırladı

Emniyet teşkilatının İskenderun’da son derece başarılı çalışmalar yaptığını belirten Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) İskenderun Şube Başkanı Hüseyin Göde, “Emniyet Teşkilatımız can siper hane görev yapıyor. Halkımızın huzuru ve güvenliği için gece gündüz demeden çalışmaya devam ediyor. Gerek okullarımızın önünde gerek şehir merkezinde emniyetimizin yapmış olduğu denetimleri takdirle karşılıyoruz. Polisimizin yaptığı bu başarılı hizmetten gurur duyuyoruz. Polis teşkilatımızın her bir ferdini bu çalışmalarından dolayı kutluyor ve teşekkür ediyoruz ” ifadesinde bulundu.

“Vatandaşların Huzurla Yaşaması için Çalışmalara Devam Edeceğiz”

Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, “Sizlerin ziyareti bizleri son derece memnun etmiştir. İlçemizde yaşayan vatandaşlarımızın güven ve huzur içerisinde yaşamaları noktasında elimizden geleni bundan sonrada yapmaya devam edeceğiz” sözlerinde bulundu.

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) İskenderun Şube Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri, ziyaret sonunda İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş’e plaket takdim ederek, başarılı çalışmalarının devamını diledi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER