Pazar, Eylül 22, 2024
No menu items!
Ana SayfaDefneMullaoğlu'ndan kamyon terörüne tepki

Mullaoğlu’ndan kamyon terörüne tepki

Hatay’ın Defne ilçesi Harbiye Mahallesi’nde,  hafriyat kamyonunun freninin patlaması sonucu meydana gelen kaza sonrası olay yerine gelen CHP Hatay Milletvekili Servet Mullaoğlu, kazanın hemen ardından olay yerine giderek açıklamalarda bulundu. Mullaoğlu, “Bu tür olayların sürekli yaşanmasının bir tesadüf olmadığını” vurguladı.

CHP Hatay Milletvekili Servet Mullaoğlu, kazanın hemen ardından olay yerine giderek açıklamalarda bulundu. Mullaoğlu, “Bu tür olayların sürekli yaşanmasının bir tesadüf olmadığını” vurguladı.

 

“Kaç kez daha aynı felaketi yaşayacağız?”

Mullaoğlu, bölgede uzun süredir ağır tonajlı araçların denetlenmediğini ve bu ihmalkârlığın halkın can güvenliğini tehdit ettiğini belirtti. “Kaç kez daha aynı felaketi yaşayacağız? Kamyonları denetleyin! 10 tonluk araçlara 50 ton yüklemek insanların hayatını tehlikeye atmaktır. Hiçbir şey insan hayatından kıymetli değildir. Artık bu ihmalkârlığa daha fazla sabrımız yok,” diye konuştu.

 

Yollarınızı Keseceğiz!”

CHP’li vekil, yetkililerin Altınözü güzergâhını kullanarak ağır vasıtalara daha güvenli alternatifler sunması gerektiğini söyledi. Aksi takdirde, halkın bu duruma daha fazla göz yummayacağını ve gerekirse yolları kapatacaklarını belirtti.

Son olarak Mullaoğlu, “Deprem bizi vurdu, ama hükümetin ihmalleri bizi vurmasına izin vermeyeceğiz. Yetkilileri derhal harekete geçmeye davet ediyorum,” ifadeleriyle açıklamasını sonlandırdı.

Haber ve foto:Duygu Ertaş-Antakya gazetesi

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER