Cumartesi, Ekim 5, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelNAZLIKAYA ‘MUTLAKA SANDIĞA GİDİP OYLARINIZI KULLANIN’

NAZLIKAYA ‘MUTLAKA SANDIĞA GİDİP OYLARINIZI KULLANIN’

 

ADD Arsuz şubesinin düzenlediği panel, Karaağaç mahallesi Klas düğün salonunda gerçekleşti. panele konuşması olarak Ankara bağımsız milletvekili Aylin Nazlıkaya katıldı.
Panele Vatan Partisi il başkanı Yunus Özgür Yıldırım, ADD İskenderun şube başkanı Fuat Gezgin, ADD Karaağaç temsilcisi Kemal Işkarak ve vatandaşlar katıldılar.
Panel saygı duruşu, istiklal marşı okunduktan sonra Arsuz ADD başkanı Sinan Tutar açılış konuşması ile başladı
Tutar “Düşünün bir başbakanı bir gecede değiştiriyorlar, yer altı ve yer üstü kaynaklarımızı peşkeş çeken, Fetullah efendiden, hain Fetöye dönen, bebek katili APO’ya imralıya dönen, dostum Esad’dan diktatör Esad’da dönen, bu hükümet bizim bedelle ödeyerek kazandığımız demokratik haklarımızı, parlamenter sistemimizi tek adam sistemine kurban etmek istiyor. Çocuklarımızın geleceği için hayır, bu vatanın selameti için hayır, kardeşlik ve barış için hayır diyoruz” dedi.
Ankara bağımsız milletvekili, konuşmasında Hatay’ın önemine dikkat çekerek, medeniyetlerin beşiği, Ortadoğu’ya açılan kapı, barışın olması farklı dinler ve farklı kültürlerin bir arada yaşadığını ifade ederek, şunları söyledi. “Burası örnek bir kenttir. En önemlisi kültürel ve tarihsel zenginliğidir. Farklılıklardan, fark yaratan Hatay’dan bahsediyorum. Hatay özel bir şehir ve sizlerde içinde yaşayan onurlu insanlarsınız.
Hatay denince benim aklıma o Reyhanlı ilçede patlayan bombada ellerini havaya kaldıran Döne Ana gelmektedir. ‘torunumun kolunu leğene koydular’ diyen Döne ana gelmektedir. Gezi şehitlerinden Abdocan, Ali İsmail Korkmaz ve Ahmet Atakan’ı hatırlıyorum. Hatay son 15 yılda kardeşlik kentinden, kutuplaşma politikalarından nasibini aldı. Onun için bura da bir ayrıştırmaya çalışıyorlar. Ölülerimizi bile mezhepleri üzerinden tarif ediyorlar.
Referandum açısından önümüzde az bir zaman kaldı. Bizim üç önemli şey yapmamız gerekiyor. Birincisi sandık öncesi, ikincisi sandık, üçüncüsü ise 16 Nisan’dan sonra yapacaklarımızdır. Bu gün bu üçünü konuşacağız.
Önümüzde kalan süreci özellikle kararsızlara, sandığa gitmede motivasyonu düşük olanlara gider ikna edersek, hiç şüphesiz zafer bizim olacaktır. Anketlere göre hayırlar öndedir. Hayırlar öndedir ama çalışmazsak, 16 Nisan sonrası bizim duymak istediğimiz sonuç çıkmayabilir. O zaman 16 Nisan’a kadar çok iyi çalışmalıyız. Sandığa gitme konusunda kararsız veya hangi oyu vermekte kararsız olanlara ulaşacağız. En az 5 kişiyi seçeceğiz ve onlara anlatacağız.
İkincisi ise sandıklardan hayır çıkması için sandıklara sahip çıkacağız. Tek bir oy bile bizim onurumuzdur. Yalova seçimlerini bir oyla kazandık. Avanos belediyesini altı oy farkla kazandık. Onun için oylarımıza sahip çıkacağız.
Oy kullandığınız sandıkta müşahit olma hakkına sahipsiniz ve kontrol edebilirsiniz.
Özellikle hayırcılar sandığı gitmesinler diye bazı şehir efsaneleri yaymaya çalışıyorlar. Neymiş efendim ‘evet’ kazanacakmış, neymiş efendim ‘hileler’ olacakmış, bunların hiçbirisi doğru değildir. Biz eğer sandıklara sahip çıkarsak, biz eğer ıslak imzalı tutanakları elimize alırsak, ya da fotoğrafını çekersek, hiçbir şekilde hile yapamazlar.
Tüm bunlardan sonra 16 Nisan geldi güzel sonuçları aldık. İşte hayır çıktığında yeniden Atatürk Cumhuriyetini kuracağız. Hayır çıktığında yeniden tarihimize, kültürümüze sahip çıkacağız. Hayır çıktığında bizi kutuplaştırmak isteyenlere bir dakika diyeceğiz. Biz bu ülkede kardeşçe ve dostça yaşamak istiyoruz, diyeceğiz. Hayır çıktığında bir sarı kart görecek ve Cumhurbaşkanı artık anayasal sınırlar içine çekilecektir.
Bütün kavramların içini boşalttılar. Hani ‘güçlü Türkiye’ diyorlar ya o zaman yani hayır çıktığında güçlü Türkiye olacaktır.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER