Perşembe, Eylül 12, 2024
No menu items!
Ana SayfaİskenderunNüfus Müdürlüğü'nden mobil hizmet

Nüfus Müdürlüğü’nden mobil hizmet

Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü, İskenderun‘da mobil araç uygulaması ile hizmet yelpazesini genişleterek, vatandaşlarımıza kendi mahallelerinde kimlik değiştirme işlemi yapıyor.
İskenderun İlçe Nüfus Müdürlüğü bu çalışma ile ilgili haftalardır başlattığı altyapı hazırlığını kısa sürede tamamlayarak büyük bir başarıya imza attı.
Mahallelerimizde hizmet verecek olan mobil araç, 22 Ağustos ile 6 Eylül arasında faaliyette olacak.


Mobil araçta sadece kimlik değiştirme işlemi gerçekleştirilecek.
Kimlik kartlarını değiştirmek isteyen vatandaşlarımız 1 adet biometrik fotoğraflarını yanında bulundurarak, ayrıca T.C Kimlik kartı ücretini bankaya (İnternet Bankacılığı) PTT Şubesine yatırması gerekecek. Para yatırıldıktan sonra isteyen vatandaşımız kendi Mahallesinde mobil araç sayesinde Nüfus Müdürlüğüne gitmeden kimlik değiştirme işlemini gerçekleştirmiş olacak.
Bugüne kadar yoğun bir şekilde çalışarak İskenderun halkının nüfus işlemlerini büyük bir özveri ile yerine getiren İlçe Nüfus Müdürlüğü’nün kısa sürede mobil aracı belirlenen mahallelere konuşlandırma işlemi takdirle karşılandı.
Gece gündüz demeden halkımıza hizmet verme noktasında büyük gayret gösteren İskenderun İlçe Nüfus Müdürü Pınar Açıkgöz, mobil araç ile kimliğini değiştirmemiş olan vatandaşlarımıza kolaylık sağlamak istediklerini belirtti. Bugüne kadar görevini hakkıyla İlçe Nüfus Müdürü Pınar Açıkgöz, “Daha güzel daha verimli hizmetler vermek adına çalışmalarımızı hassasiyetle sürdürüyoruz. Mobil araç ile halkımız daha hızlı ve vakit kaybetmeden kimliklerini değiştirebilecekler. Halkımıza bu anlamda kolaylık sağlamanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.
Nüfus Müdürlüğü mobil araç 22 Ağustos’ta Büyükdere, 23 Ağustos’ta Numune, İsmet İnönü mahalleleri, 26 Ağustos’ta Dumlupınar, 27 Ağustos’ta Gültepe, 28 Ağustos’ta Esentepe, 29 Ağustos’ta Mustafa Kemal, 2 Eylül’de Meydan, 3 Eylül’de Cebike, 4 Eylül’de Sarıseki, Azganlık, Karayılan 5 Eylül’de Yunus Emre, Modern evler, 6 Eylül’de ise Sakarya Mahallesinde hizmet verecek.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER