Cuma, Eylül 20, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelO artık BABA

O artık BABA

 
İHA İskenderun Muhabiri Seyit Aslan’ın eşi Demet Aslan’ın sağlıklı ilk kız çocukları dünyaya geldi. Başarılı bir operasyonla hayata ‘merhaba’ diyen kız bebekleriyle Aslan çifti ilk bebek mutluluğu yaşadılar.

İskenderun Özel Gelişim Hastanesi’nde gerçekleşen doğumda Demet Aslan sağlıklı bir bebek dünyaya getirdi. Anne Demet Aslan başarılı operasyon sonrasında doğumhaneden servis odasına alınırken, sağlıkla dünyaya gelen kız bebek de hemşire tarafından dışarıda özlemle bekleyen baba Seyit Aslan’ın kucağına verildi.

Aslan çifti daha sonra servis odasında ilk kez birlikte kucaklaşma heyecanıyla üç kişilik olan aile saadeti yaşadılar. Ailenin yeni ferdini ilk kez kucağına alan baba Seyit Aslan, rahmetli annesi Edibe adını verdikleri kız bebeklerinin kokusunu içine çekti ve incitmeden ilk öpücüğü de yanağa kondurdu.

Aslan çifti, doğumun sağlıklı gerçekleşmesi ve ilk bebeklerinin mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek “Evlendik iki kişilik yuva kurduk, mutlu evliliğimizin ilk meyvesi olan Edibe bebekle evimiz şenlendi. Çok mutluyuz. Bebek sahibi olmak güzel bir duygu, Allah bu güzelliği olmayanlara da yaşatsın” dediler.

İskenderun.org ailesi olarak biz de meslektaşımız İHA Muhabiri Seyit Aslan ile eşi Demet Aslan’a dünyaya gelen yeni bebeklerinden dolayı kutlar, hep birlikte sağlıklı ömürler dileriz.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER