Cumartesi, Eylül 21, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatayÖğrenciler Yerel Gazetecileri Ziyaret Etti

Öğrenciler Yerel Gazetecileri Ziyaret Etti

Boğaziçi Koleji öğrencileri ‘Meslek ve Kariyer Günleri’ kapsamında gazetecilerle bir araya geldi. Boğaziçi Koleji çok amaçlı toplantı salonunda gerçekleştirilen etkinliğe konuşmacı olarak Gazeteciler Mehmet Ali Solak, Ali Arslan Dadük ve Ali Yolcu katıldı.

Dershane kurucu isimlerinden deneyimli eğitmen Öner Bakımcı’nın yönettiği oturum yaklaşık bir saat sürdü. Öner Bakımcı’nın sorularını yanıtlayan Gazeteciler Solak, Dadük ve Yolcu oturumun ikinci bölümünde öğrencilerin sorularına da yanıt verdi.

Daha önce ki günlerde Hatay Barosu ve Hatay Tabip Odası temsilcilerini konuk eden Boğaziçi Koleji öğrenci ve idarecileri etkinlik sonunda program anısına gazetecilere birer plaket sundular.

Etkinlik ile ilgili kısa bir açıklama yapan okul yönetimi; ”Boğaziçi Koleji farkıyla Meslek tanıtımları konusunda finali yaptık. Boğaziçi Koleji olarak, öğrencilerimize düzenlediğimiz Meslek ve Kariyer Günleri kapsamında, basın yayın ve televizyon programcılığı, gazetecilik, işletme ve medya iletişim meslekleriyle devam ettik. Boğaziçi Koleji Rehberlik servisi olarak, Öğrencilerimize özel olduklarını görmeleri ve emsal başarıları kazanmalarını diliyoruz” ifadelerine yer verildi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER