Cuma, Eylül 20, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelÖĞRENCİLERİMİZE EĞİTİM HAYATLARINDA BAŞARILAR DİLİYORUM.”

ÖĞRENCİLERİMİZE EĞİTİM HAYATLARINDA BAŞARILAR DİLİYORUM.”

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci ve eşi Nursel Kimyeci Antakya Belediyesi’nce ücretsiz olarak verilen eğitim kurslarının mezuniyet törenine katıldı.

Bağrıyanık Mahallesinde bulunan Antakya Belediyesi Eğitim Dershanesi önünde gerçekleştirilen etkinliğe Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci ve eşi Nursel Kimyeci’nin yanı sıra belediye başkan yardımcıları, kurs öğrencileri, öğretmenler, veliler ve çok sayıda davetli katıldı.

Antakya Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen organizasyonda, kursiyerler tarafından hazırlanan şiir dinletileri ve konser katılımcılar tarafından büyük beğeni topladı.

Etkinlikte Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci emeği geçen herkese tek tek teşekkür etti. Başkan Kimyeci konuşmasında; “Bugün bizler için çok heyecanlı, çok anlamlı.

Bu organizasyonda emeği geçen tüm eğitmenlerimize, öğrencilerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Sizlerin buradaki eğitim sürecinize katkı veren öğretmenlerinize, yardımcı personelimize, yöneticilerimize, değerli öğrencilerimiz ve aileleri adına teşekkür ediyorum. Sizlere bir ömür boyu mutluluklar ve başarılar diliyorum.” şeklinde konuştu.

Etkinliğin sonunda Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, eşi Nursel Kimyeci ve kurs öğrencileri günün anısına hatıra fotoğrafı çekildiler.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER