Pazar, Eylül 22, 2024
No menu items!
Ana SayfaİskenderunOkul Müdürüne Veda Yemeği Düzenlendi

Okul Müdürüne Veda Yemeği Düzenlendi

İskenderun Naciye Suna Oktay Tekin İlkokulu‘nda uzun yıllardan bu yana görev yapan ve görev süreleri kısa bir süre sonra sona erecek olan Okul Müdürü Mehmet Çörtük ve Müdür Yardımcısı Mehmet Yaylacı onuruna veda yemeği düzenlendi.
Eğitim ve öğretim için verdiği emek herkes tarafından takdir edilen Mehmet Çörtük, kişiliği, duruşu ve çalışkanlığıyla okulda eğitimin kalite çıtasını yükseğe taşıdı. Beyaz Saray Restaurant’ta verilen veda yemeğine öğretmenler, çalışma arkadaşları ve okulun yüce gönüllü hayırseverlerinden Suna Tekin katılım gösterdi. Öğretmenler ve mesai arkadaşları, Okul Müdürü Mehmet Çörtük ve Mehmet Yaylacı’nın okula ve öğrencilere çok şey kattığına vurgu yaptılar.
Naciye Suna Oktay Tekin İlkokulu’nda bugüne kadar yaptığı hizmetlerinden dolayı Okul Müdürü Mehmet Çörtük’e ve müdür yardımcısı Mehmet Yaylacı’ya okulun hayırseverlerinden iyiliksever Suna Tekin tarafından plaket verildi.
Keyif ve duygu dolu anların yaşandığı yemekte Okul Müdürü Mehmet Çörtük ve Müdür Yardımcısı Mehmet Yaylacı, tüm katılımcılara teşekkür ettiler.
RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER