Cuma, Eylül 20, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenel"Optimist yarışlarında 5 sporcuyla mücadele edeceğiz"

“Optimist yarışlarında 5 sporcuyla mücadele edeceğiz”

İskenderun Yelken İhtisas ve Sporları Kulübü Optimist Yelken Takımı 7-11 Mart 2018’de Uluslararası 6. Bodrum Optimist Yelken Yarışlarına beş sporcu ile katılıyor.

Muğla’nın Bodrum ilçesinde gerçekleştirilecek yarışlara 21 ülkeden 96 kulüp, 566 Optimist yelkenci katılacak. 07-11 Mart 2018 tarihinde yapılacak 6. BIOR (Bodrum Uluslararası Optimist) haftası yelken yarışlarına katılacak sporcular belirlendi.

İskenderun Yelken İhtisas ve Sporları Kulübü takımında Optimist Genel klasmanında Nurettin Mert Sütlü. Optimist Junior’da Aras Çınar, Jan Kanbolat, Arel Girişen ve Ege Taşkıran’dan oluşan sporcularla yarışmaya katılacak.

İskenderun’u temsil eden 5 yüzücüden üçü İKEM’den…
Bu arada Milli Takım 2. Etap kampına katılan İskenderunlu yelkencilerden Elmas Gül Koca ile Firdevs Yeğin’in Türk Milli takımı adına yarışacağı da bildirildi.

İskenderun Yelken İhtisas ve Sporları Kulübü Antrenör Gökhan Durkal’ın nezaretindeki Hatay’ı BİOR (Uluslararası Bodrum Optimist) haftası yelken yarışlarında temsil edecek olan İskenderunlu sporcuların çok iyi bir hazırlık yaptığı ve dereceyle dönmesi bekleniyor.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER