Pazar, Eylül 22, 2024
No menu items!
Ana SayfaDörtyolOsman Ağca Başvurusunu Yaptı

Osman Ağca Başvurusunu Yaptı

Emekli Albay Osman Ağca İyi Parti Genel Merkezine giderek 28. Dönem Milletvekilliği aday adaylık başvurusunu yaptı.
Bilgi, birikim ve kabiliyetlerini Memleketlerinin yüksek menfaatleri için kullanma arzusu ile 28. Dönem Türkiye Büyük Millet Meclisinde hemşerilerinden temsil yetkisi isteyen Emekli Albay Osman Ağca 1965 yılında Hatay Dörtyol’da doğdu. İlk Orta ve Lise tahsilini Dörtyol’da tamamladı. Lisans eğitimi için 1983 yılında kazandığı Kara Harp Okulu’ndan 1987 yılında teğmen rütbesiyle mezun oldu. Türk Silahlı kuvvetlerinde çeşitli birlik, kurum ve karargahlarda çalıştı. Kıdemli Albay olarak 30 Ağustos 2018 tarihinde kendi isteği ile emekli oldu.
Türk Silahlı Kuvvetlerinde; özellikle lojistik konularında tedarik, ihale ve muayene kontrol birimlerinde uzun süre görev yaptı. Bilhassa lojistik konularında uzmanlaştı. Son olarak Milli Savunma Bakanlığı’nda müfettiş olarak da görev yaptı.
Evli ve 2 erkek çocuk babası olan Osman Ağca, 2018 yılının ekim ayından itibaren Hatay Dörtyol’da ikamet etmekte olup gerçek bir Dörtyol sevdalısı.
Osman Ağca aday adaylığı süreci ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Ailem, annem babam ve atalarım Osmanlıdan günümüze kadar Dörtyol’da ikamet etmişlerdir. Türkiye Cumhuriyetinin bölünmez bütünlüğü için Türk Silahlı Kuvvetleri’nde sadakat ve özveri ile hizmet ettim. Kıdemli Albay olarak da kendi isteğimle emekli oldum. Edinmiş olduğum bilgi birikim ve kabiliyetlerimle şimdi milletimin emrinde, milletimin vekili olarak hizmet etmek kararındayım. Tüm hemşerilerime en derin saygı ve sevgilerimi arz ediyorum.” dedi.
RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER