Cuma, Eylül 20, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenel''OTOBAN ÜCRETSİZ OLACAK SÖZÜNÜZÜ TUTUN!''

”OTOBAN ÜCRETSİZ OLACAK SÖZÜNÜZÜ TUTUN!”

Milletvekili Şahin, Cumhurbaşkanı ile Ulaştırma Bakanı’na verdiği sözü hatırlattı.
CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin, yaptığı konuşmada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan’ın “Hatay sınırları içinde otoban ücretsiz olacak” sözünü vermesinin üzerinden sekiz ay geçtiğini hatırlattı,
Vekil Şahin, konuşmasında şunları dile getirdi: “Otoban ücreti, sanayi sektörüne de ağır maliyet yükü oluşturuyor. Osmaniye-Hatay arasındaki otoban yolunun çevre yolu statüsüne dönüştürülerek Gözene-İskenderun arası gişelerin ücretsiz hâle getirilmesi çok yoğun olan sanayi trafiğini azaltacak, trafik kazalarını önleyecek, nakliye ve lojistik firmaları ile ağır sanayi sektörüne ciddi katkı sağlayarak ülke kalkınmasına da faydalı olacaktır.
İskenderun’dan başlayarak Erzin-Gözene gişelerine kadar devam eden otoban yolunun tıpkı Adana Ceyhan kara yolunun 64 kilometresinin ücretsiz olması gibi ücretsiz olmasının sağlanması sanayi, lojistik sektörü ve yöre halkının talebidir. Ak Parti hükümetinin, 8 ay önce verdiği, ‘Hatay sınırları içinde otoban ücretsiz olacak’ sözü ne zaman tutulacak.”

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER