Cumartesi, Eylül 21, 2024
No menu items!
Ana SayfaİskenderunÖzyurt Gazetecilerle Buluştu

Özyurt Gazetecilerle Buluştu

BMZ Defence Savunma Sanayi A.Ş. ile ÖZYURT Silah Sanayi Şirketi adı altında Türkiye’nin savunma sanayine hizmet eden Hataylı iş insanı Serdar Özyurt, bu gün düzenlenen kahvaltıda İskenderunlu gazetecilerle bir araya geldi.
Belen’e yaptığı silah ve mühimmat fabrikası ile Hatay’da beş bin kişiye istihdam sağlaması gündemde yer bulan Serdar Özyurt, gazetecilere önemli açıklamalarda bulundu.
Bölgemizin yatırımcısı iş insanımız Serdar Özyurt, bu gün basınla buluştuğu toplantıda verdiği “Benim için dağın öbür yüzü bu yüzü yoktur. Benim için Hatay vardır. Bu nedenledir ki; fabrikamızı tüm Hatay’ın ortasına kuruyoruz.
Hatay’ın her mahallesinden gençlerimize iş imkanı vereceğiz. Halkımızın bu projeyi sahiplenmesi bana ayrı gurur ve şevk veriyor. Kendi öz kaynaklarımızla vatana hizmet etmenin, ülkemizin en büyük mühimmat fabrikasını kuruyor olmanın onuru ve mutluluğunu yaşıyorum. Önümüzdeki süreçte yeni gelişmelerin olması muhtemel. Katılımlarından dolayı tüm basın mensubu arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” şeklindeki mesajı da yaptığı yatırım kadar kıymetli ve önemli idi. Bölgemizin adını yaptığı yatırımlarda daha da çok duyulmasına katkı sağlayacak olan iş insanımız serdar Özyurt’u yaptığı yatırımdan ve yaratacağı istihdamdan dolayı kutluyorum. Yolu açık olsun.
RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER