Cumartesi, Haziran 29, 2024
No menu items!
Ana SayfaİskenderunPastacılık eğitimi ile usta oldular

Pastacılık eğitimi ile usta oldular

Yaşanan 6 şubat depremi sonrasında evde oturan kadınların sosyal bir hayata başlamaları ve depremde yaşadıklarını unutmaları açısından İskenderun Halk eğitim Müdürlüğü tarafından verilen pasta eğitimi yeni ustaların yetişmesine neden oldu.

Halk eğitim Merkezi Usta öğreticisi Duygu Korkmaz’ın eğitim verdiği ve öğrencileri tarafından hazırlanan ürünlerin sunumu yapıldı.

Halk eğitim Merkezinde yapılan pasta ve tatlı çeşitleri sunumuna İskenderun Halk eğitim Müdürü Mehmet Akça’da gözlemci olarak katıldı.

1 yıl boyunca emek harcanarak pasta ve tatlı yapmak için eğitim alan öğrenciler artık iyi bir usta pasta yapacak durumuna geldi.
Yapılan sunum öncesinde Halk eğitim merkezi usta pasta eğitmeni Duygu Korkmaz, haber ekibimize açıklama kadınlarımızın sosyal yaşama adapta olmaları ve yaşamlarına katkı sunmaları için aldıkları eğitimi başarıyla tamamladılar dedi.

İskenderun Halk eğitim Müdürü Mehmet Akça ise yapılan çalışmalar neticesinde birçok öğrencimiz usta pasta yapıcı olarak aramızdan ayrılıyor. Gerçekten yapılan çalışmalar çok değerli tüm öğrencilerimizi kutluyorum dedi.

Öğrenciler tarafından özenle hazırlanan pasta ve tatlılar sunumu gerçekleşti. Bir birinden özel yapım ürünler davetlilere ikram edildi.

Sunum yaş pasta kesimi ile son buldu

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER