Pazartesi, Eylül 23, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatay HaberPayas Belediyesi “Evde Bakım Hizmeti” ile Yaşlıları Sevindiriyor

Payas Belediyesi “Evde Bakım Hizmeti” ile Yaşlıları Sevindiriyor

Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, 65 yaş ve üzeri vatandaşlara yönelik Payas Belediyesi sosyal belediyecilik projelerinden biri olan Evde Bakım ve Evde Temizlik projesi kapsamında yaşlıları ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

Payas Belediyesi “Evde Bakım Hizmeti” ile Yaşlıları Sevindiriyor

Payas Belediyesi, bölgede bakıma muhtaç olan vatandaşlar için evde bakım, berber, temizlik ve yemek hizmeti veriyor.

Payas Belediyesi’nden 10 Numara Bakım Hizmeti


Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, “Evde Bakım ve Evde Temizlik projesi ile Payas Belediyesi olarak ilçemizde ikamet eden 65 yaş ve üzeri kimsesiz, bakılmaya muhtaç yaşlı vatandaşlarımızın 445 ev Yılda 2400 evimize hizmet götürüyoruz. Payas Belediyesi ekiplerine kapılarını açan vatandaşlarımızın evlerini temizliyor, halılarını yıkıyor, sobalarını yazın kaldırıp kışın tekrar kuruyoruz. Yaşlılarımızın varsa çamaşırlarını alarak çamaşırhanemizde yıkıyor, kurutuyor, ütülüyor, deneyimli terzimiz ile tamir ihtiyacı varsa gidererek özel kurye aracılığı ile yeniden evlerine kadar gönderiyoruz. Yaşlılarımızın ev ve balkon temizliklerinin yanı sıra saç ve sakal bakımları da konusunda uzman berber ve kuaförlerimizce yapılıyor.

Payas Belediyesi “Evde Bakım Hizmeti” ile Yaşlıları Sevindiriyor

Payas Belediyesi olarak ücretsiz verdiğimiz Evde Bakım ve Evde Temizlik hizmetimiz ile yaşlı vatandaşlarımızın yüzündeki mutluluk yaptığımız işin doğruluğunu bizlere bir kez daha hatırlatıyor. Bizlere bu hizmeti gerçekleştirme imkanı sağlayan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz.” ifadesinde bulundu.

Payas Belediyesi’nden yapılan açıklamada Evde Bakım ve Evde Temizlik hizmetinden ücretsiz olarak yararlanmak isteyen vatandaşların 0326 755 1001 numaralı telefondan bilgi alabilecekleri bildirildi.

Diğer güncel İskenderun haberleri için: İskenderun Haber
Diğer güncel Hatay haberleri için: Hatay Haber

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER