Cumartesi, Eylül 21, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelPayas'ta Balkonlar Çiçek Açacak

Payas’ta Balkonlar Çiçek Açacak

Payas ilçe Belediyesi, düzenlediği Ödüllü En Güzel Balkon Yarışması kapsamında Mustafa Kemal Üniversitesi, Mavi Yeşil Doğa ve Bilim Derneği ile de bir işbirliği protokolü yaptı.
Belediye Başkanı Bekir Altan, “Bundan böyle Payas’ı yeni bir kulvara sokuyoruz. Balkonları, avluları renklendirip insanlarımıza şehirde güzellikleri yaşatacağız” dedi.
Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, “Ödüllü En Güzel Balkon Yarışması” konusunda Antakya’da kapsamlı bir tanıtım toplantısı tertipledi.
Başkan Altan, belediyenin yanısıra Mustafa Kemal Üniversitesi ve Mavi Yeşil Doğa ve Bilim Derneği işbirliğiyle düzenlenecek olan yarışma hakkında gazetecilere detaylı bilgi verdi, hedeflerini ve hayallerini anlattı.
Payas’ı şehircilik anlamında farklı bir kulvara getirmek istediklerini dile getiren Altan, ilçe evleri, balkonları, avluları güzelleştirip insanlara o şehirde yaşamanın lezzetini tattırmak istediklerini söyledi.

En Güzel Balkon Yarışması’nda katılım sınırının olmadığını belirten Altan, 18 yaşını doldurmuş, Payasta ikamet eden ve belediye personeli olmaması şartıyla herkesin katılabileceklerini vurguladı.
Altan ayrıca, Bütün çiçeklerin belediye tarafından karşılanacağını ve teknik çalışmalara da hocalar ve dernek çalışanlarının katkı sağlayacağı müjdesini verdi.
Konuşmaların sonrasında proje imza töreni gerçekleştirildi.
Yarışma başvurularının 14- 23 Mayıs tarihleri arasında Payas Belediyesi’ne şahsen yapılması gerektiği bildirildi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER