Pazar, Eylül 22, 2024
No menu items!
Ana SayfaArsuzPsikolog Ezgi Yayla Kliniğini Açtı

Psikolog Ezgi Yayla Kliniğini Açtı

İstanbul Mind Nişantaşı Psikoterapi Enstitüsü’nün ortaklığını yürüten psikolog Ezgi Seda Yayla, İskenderun ve Arsuz bölgesine de hizmet vermek üzere klinik açtı.
Ezgi Seda Yayla’nın klinik açılışı, Hatay’ın Arsuz ilçesinde düzenlenen kokteyle, eski ve yeni politikacıların bir araya getirdi.
Klinik açılışına; CHP’li milletvekilleri Suzan Şahin, Sedat Topal, CHP Kahramanmaraş Milletvekili Durdu Özpolat, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, eski milletvekilleri Fuat Çay, Nihat Matkap, eski ANAP Hatay Milletvekili Hüseyin Yayla, Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, İTSO Başkanı Levent Yılmaz, İskenderun Belediyesi eski Başkanı Yusuf Civelek, işadamları ve davetliler katıldı.
Eski ANAP Milletvekili Hüseyin Yayla ve dünürü CHP K. Maraş Milletvekili Durdu Özpolat, çocukları Mustafa Yayla ve klinik psikolog Ezgi Yayla ile birlikte ev sahibi olarak konukları samimi bir şekilde karşıladı.
Konukların katılımıyla kliniğin kurdelası, hayırlı olması dileğiyle kesildi.
CHP’li milletvekilleri Şahin ve Topal, böyle bir merkezin açılışını yapan psikolog Yayla’daki cesaretin alkışlanması gerektiğini dile getirerek, başarı dileğinde bulundu.
RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER