Cumartesi, Eylül 21, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelPsikolog Kırılmış Danışan Kabulüne Başladı

Psikolog Kırılmış Danışan Kabulüne Başladı

İnsan hayatının en önemli unsurlarından olan psikoloji, gününüzde her anlamda önem ve hassasiyetini daha fazla hissettirir hale geldi.
Kendimize olan güven duygusu ve yaşam içerisinde yaşadığımız sorunlara çözüm bulabilmek adına kendi kendimize sorunlarımıza çözüm üretmenin en önemli unsuru olan bu meslek, şimdilerde biz insanlara çok önemli yol gösterici bir görev üstleniyor. Şehrimiz İskenderun‘da bu önemli sorumluluğu üstlenen Klinik Psikolog Ali Can Kırılmış, kendi kliniğinde danışan kabulüne başlamıştır.

İnsanların sorunlarını irdeleme ve onlara yardımcı olmaları adına görüşlerine başvurduğumuz Klinik Psikolog Ali Can Kırılmış, “Psikolojiyi, bir çok algının ötesinde iyi oluş halini devam ettirme, işlevsiz ve rahatsız eden düşünce ve davranışların sebebini anlayarak bu durumları işlevli ve uygulanabilir hale dönüştürmek olarak tanımlayabiliriz” dedi.

Ali Can Kırılmış sözlerine şöyle devam etti; “Bireyleri terapiden sonra kendi kendinin psikoloğu olarak günlük hayat içerisinde kendini anlayabileceği ve çözüm bulabileceği bir psikolojik sağlamlığa kavuşturabilmek, bu meslekteki en önemli amaçtır.

Psikolog olarak meslekteki 5. Yılımı geçirmekte ve bu zaman diliminde bir çok farklı hastane, özel klinik ve psikiyatri hastanelerinde edindiğim tecrübeler ve eğitimlerimi kullanarak yetişkin, ergen, çift ve aile terapileri için danışan kabulüne başladığımı büyük bir mutlulukla paylaşmaktayım. Özellikle kaygı bozukluğu, depresyon, yas ve travma, okb, sınav kaygısı alanlarında çalışmakta ve olumlu geri dönüşler almaktayım.” dedi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER