Çarşamba, Ekim 23, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelPTT Çarşı Şubesi yeniden eski yerinde…

PTT Çarşı Şubesi yeniden eski yerinde…

İskenderun kent merkezinde uzun yıllar Merkez Postane olarak hizmet veren Çarşı PTT bir süredir devam eden tadilatı tamamlanarak yeni dizaynıyla halka hizmet vermeye başladı.

İskenderun Kurtuluş Mahallesi Namık Kemal Caddesi üzerinde bulunan Postane Çarşı Şubesi, yaklaşık bir yıldır devam eden tadilat nedeniyle aynı cadde üzerinde Çay Mahallesine geçici olarak taşıdığı bir binada hizmet veriyordu.

Uzun süren tadilat döneminin ardından tamamlanarak yeni dizaynıyla vatandaşın hizmetine hazır hale getirilen Çarşı Postane birasında son rötuşlar sürerken hizmet akışı da bugün başlatıldı. Bu arada Çarşı Merkez Postane Müdürü Mahmut Çoban ile şef Fatma Yürekli de tüm birimlerin hizmet verebilmesi için çalışanları organize ettiği gözlendi.

Çarşı Merkez Postane eskisine göre daha modern görünümüyle vatandaşların hizmetine girdi. Açık olduğunu gören birçok vatandaş hemen işlemlerini yapmaya başladıkları Çarşı Postanenin hizmete girmesinden mutlu olduklarını dile getirdiler.

Uzun süren tadilatın arından Merkez şubede yeniden hizmet vermeye başladıklarını belirten Çarşı Merkez Postane Müdürü Mahmut Çoban “Bu nedenle tüm vatandaşlarımızı bilgilendirmek istedik. Uzun bir aradan sonra binamız yeni bank dizaynıyla halkın daha rahat bir ortamda işlem yapabilecekleri konfor oluşturuldu. İnsanların alıştığı yerde yeniden PTT’nin tüm hizmetlerini vermekten çok mutluyuz” dedi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER