Cumartesi, Eylül 21, 2024
No menu items!
Ana SayfaÜlke GündemiPTT Şubeleri Geçici Olarak Kapatılıyor

PTT Şubeleri Geçici Olarak Kapatılıyor

Ekonomik İstikrar Kalkanı Paketi Destek Programı çerçevesinde 81 il ve 923 ilçede PTT aracılığıyla bin TL ödemeleri 01 Nisan 2020 tarihinden itibaren başlamıştı. Vatandaşların oluşturduğu yoğunluk ve sosyal mesafe kuralına uymaması nedeniyle PTT şubelerinin geçici olarak kapatıldığı öğrenildi.

PTT Şubeleri Geçici Olarak Kapatılıyor

PTT dağıtıcıları, kolluk kuvvetleri ve bekçiler sosyal yardım ödemelerini evde yapacak.

Samsun Valiliği, Ekonomik İstikrar Kalkanı Paketi Destek Programı çerçevesinde yapılan bin TL ödemelerin 03 Nisan 2020 Cuma saat 10.00’dan itibaren PTT dağıtıcıları, bekçiler ve kolluk birimleri vasıtasıyla vatandaşların kendi ikametlerinde yapılacağı duyurdu.

Samsun Valiliği, PTT Şubelerinin Geçici Olarak Kapatıldığını Duyurdu

Samsun Valiliği tarafından yapılan duyuruda, şu ifadelere yer verildi.

*Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından Ekonomik İstikrar Kalkanı Paketi Destek Programı çerçevesinde 81 il ve 923 ilçemizde PTT aracılığıyla bin TL ödemeleri 01 Nisan 2020 tarihinden itibaren başlamıştır.

*Ancak birçok ilde olduğu gibi ilimizde de vatandaşların aynı anda müracaatları için PTT şubelerine gitmesi nedeniyle yoğunluk ve bu özel döneme ait yakın temas içinde bekleme görüntüleri oluşturmuştur.

*Malumlarınız olduğu üzere bu durum bulaşıcılığı hızlı ve yüksek olan korona virüsü salgını ile mücadele kapsamda vatandaşlarımız açısından ciddi risk oluşturmaktadır.

*Cumhurbaşkanımızın talimatları üzerine İçişleri Bakanlığı, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı (PTT) ile yapılan görüşmeler sonucunda; yapılacak ödemelerin vatandaşlarımıza 03 Nisan 2020 Cuma saat 10.00’dan itibaren PTT dağıtıcıları, bekçiler ve kolluk birimlerimiz vasıtasıyla kendi ikametlerinde yapılması kararlaştırılmıştır.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER