Cuma, Eylül 20, 2024
No menu items!
Ana SayfaİskenderunRehavete kapılmayacağız

Rehavete kapılmayacağız

İkinci Lig kırmızı gurupta şampiyonluk mücadelesi veren İskenderunspor Kulüp Başkanı ince eleyip sık dokuduklarını ve şampiyonluk ipini göğüslemek için her maça üç puan gözü ile baktıklarını söyledi.

Bolat, iyi bir takım kurduklarını, ancak henüz hazır olmadıklarını şu an 60 seviyelerinde bulunduklarına işaret etti.

İskenderun spor Kulüp Başkanı Hakan Bolat şampiyonluk hedefledikleri 2. Lig Kırmızı grupta iyi takım kurduklarını belirterek “Ama daha hazır değiliz, takım şu an yüzde 60 seviyelerinde. 3’te 3 bizim için iyi bir skor ama havaya girmememiz lazım” dedi.

Her maça 3 puan gözüyle bakmak gerektiğinin altını çizen turuncu-mavili Kulüp Başkanı Hakan Bolat “Henüz üç maçı kazandık, havaya girmek bizim için en tehlikeli bir şeydir. Çalışacağız daha iyisini yapacağız. Zaten hocalarımız oyuncularımızı bu şekilde motive ediyoruz. Bu sene şampiyonluk ipini göğüslemek istiyoruz. Onun için ince eleyip sık dokuyoruz. Sezon sonunda İskenderun sporu birinci lige çıkartmak için yoğun bir çaba içerisindeyiz. Hatay startında oynuyoruz, seyircimiz az geliyor, yol durumundan dolayı ama zamanla seyirci sayısının yükseleceğine inanıyorum” diye konuştu.

Seyirci desteğine çok ihtiyaçlarının olduğunu vurgulayan Kulüp Başkanı Hakan Bolat “En az 5 veya 6 bin kişiye oynamak istiyoruz, o statta. Bizim için çok önemli, ilk yarıyı o statta bitireceğiz. Maçları ikinci yarı maçlarını Sarıseki’de oynayacağız. Elimizden gelenin en iyisini yapıp bu sene takımı birinci lige çıkartmak için her şeyimizi, varımızı yoğumuzu ortaya koyacağız. Geçen sene gibi tüm şehrin buna inanmasını ve bizi desteklemesini istiyorum” şeklinde konuştu.

Trabzon deplasmanından üç puanla dönmek istiyoruz

Antrenmanlarını tamamlayarak yola çıkan İskenderun spor Çarşamba günü (yarın) oynayacağı 1461 Trabzonspor deplasmanından üç puanla dönmek istediklerini söyleyen Kulüp Başkanı Bolat, şunları söyledi: “Bütün takımlar iyi ama biz daha iyiyiz. Bunun için biz var gücümüzle mücadele ederek liderlik koltuğunu korumak dörtte dört yapmak için bu maça çıkacağız. Ben sporcularıma ve teknik ekibime güveniyorum Bu karşılaşmadan üç puanla dönerek yolumuza devam edeceğimize inanıyorum” dedi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER