Cumartesi, Eylül 21, 2024
No menu items!
Ana SayfaErzinRektör Depci Erzin'i Ziyaret Etti

Rektör Depci Erzin’i Ziyaret Etti

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci, Erzin Kariyer Günleri Programına katıldı.

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci Erzin İlçe Milli Eğitim Müdürü Erhan Kenanoğlu’nun daveti üzerine Kariyer Günleri Programına katıldı.

20 Ekim Perşembe Günü Erzin Ömer Halisdemir Kültür Merkezinde düzenlenen programda Rektör Depci, lise son sınıf öğrencileriyle bir araya geldi. Programa ayrıca İSTE Genel Sekreteri Yahya Kılıç katıldı. İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci ve İSTE Genel Sekreteri Yahya Kılıç aynı gün Erzin Yeşilkent Anadolu Lisesi ve Erzin Bahri Çelen Anadolu Lisesi öğrencilerini de ziyaret etti.

Gençlerle bir arada olmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade eden Rektör Depci, “bugün lise sınıflarında bir arada olduğumuz öğrencilerle sonraki yıllarda İSTE sınıflarında bir arada olacağız. Her biri geleceğin umut ışığı, geleceğimiz olan gençlerle deneyimlerimizi paylaşmak, yollarını açmak ve rehberlik etmek hem onlar için hem de bizim için motive edici oluyor. Nazik davetleriyle bugün gençlerle bir araya gelmeme vesile olan için Erzin İlçe Milli Eğitim Müdürü Erhan Kenanoğlu’na teşekkür ediyorum” dedi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER