Cumartesi, Eylül 21, 2024
No menu items!
Ana SayfaİskenderunRektör Depci'den 30 Ağustos Mesajı

Rektör Depci’den 30 Ağustos Mesajı

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci, 30 Ağustos Zafer Bayramının 100. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci, 30 Ağustos Zafer Bayramının 100. yıl dönümü dolayısıyla bir yayınladığı mesajda; “Aziz milletimizin Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde verdiği kahramanca mücadelenin sonucunda kazanılarak şanlı tarihimize altın harflerle yazılan 30 Ağustos’un 100. Yıl Dönümüne ulaştık.” dedi.

30 Ağustos Zaferinin üzerinden 100 yıl geçtiğini belirten Rektör Depci; ”Bugün, atalarımızın bizlere canlarını feda ederek miras bıraktığı devlet ve cumhuriyetimizin muhafızlığını yapmak her Türkiye Cumhuriyeti ferdinin vazifesidir, değişen vazifelerimizi icra etme biçimlerimizdir. Eğitim camiasında devam ettiğimiz devletimizi ve cumhuriyetimizi koruma ve yüceltme vazifemizi, bize bırakılan mirası gelecek kuşaklara daha güzel biçimde teslim etmek için yerine getiriyoruz. Bu düşüncelerle, 30 Ağustos Zafer Bayramının 100. Yıl Dönümünü kutluyor; bu zaferi ve vatanı canlarını feda ederek bizlere armağan eden bütün şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.” şeklinde konuştu.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER